18 / 04 / 2024

Türk yalıtım plağı Minepor

Türk yalıtım plağı Minepor

AKG Gazbeton firması, Türkiye'de ilk kez üretilen ısı yalıtım plağı Minepor ile Avrupa Teknik Değerlendirmesinden onay aldı.

Türk yalıtım plağı Minepor Avrupa'da onaylandı!

AKG Gazbeton, ürettiği ısı yalıtım plağı Minepor ile Avrupa Teknik Değerlendirmesi'nden (ETA) onay alan ilk Türk firma oldu.

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli  ile Canberk Şehitoğlu tarafından kuruldu.

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 352 bin TL sermaye bedeli ile Damla Türk O tarafından kuruldu.

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!             

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Say Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Say Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özyıldırım ve Yeliz Öntürk ortaklığında kuruldu.

Politürk Yapı Yalıtım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Politürk Yapı Yalıtım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de kuruldu. 

İZODER'den ısı yalıtım uyarısı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ile İZODER Başkanı Levent Pelesen hem yalıtımcıları hem de vatandaşları yalıtım konusunda uyardı..

Su yalıtımıyla binaların ömrü 100 yıla çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Resmi Gazete'de yayımlanan Su Yalıtımı Yönetmeliğine ilişkin, "Mevcut binalarda ömür 30 yıl ama bu binaların su yalıtımı doğru yapılırsa binaların ömrünü yaklaşık 80, 100 yıla çıkartabiliriz" diye konuştu.

EKOkredi Yalıtım 123 binden fazla konutta yalıtım yaptı!

İZODER teknik danışmanlığında sunulan EKOkredi Yalıtım ile de bugüne kadar 123 bini aşkın konutun yalıtıldığını belirten Ertürk, böylelikle toplam 266 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu gerçekleştiğini kaydetti.

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu.

Oskar Yalıtım İzolasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oskar Yalıtım İzolasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Özgür Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Türk yalıtım plağı Minepor Haberi

Türk yalıtım plağı Minepor

A KG Gazbeton, ürettiği ısı yalıtım plağı Minepor ile Avrupa Teknik Değerlendirmesi'nden (ETA) onay alan ilk Türk firma oldu. CerModeın'de düzenlenen "Türkiye'de ilk ETA Belgesi" takdim töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öz t ürk, AB ülkelerinde yapı malzemelerinin bir kısmının CE işareti (malların serbest dolaşımını sağlayabilmek amacıyla AB'nin oluşturduğu sağlık ve güvenlik işareti) taşımasının zorunlu olduğunu söyledi. 


Öztürk, CE işareti taşımayan ürünlerin serbest dolaşıma giremediğini belirterek, yapı malzemeleri konusundaki düzenlemenin Avrupa'da 1989 yılında yayımlanan Yapı Malzemeleri Direktifi ile başladığını hatırlattı. Mevzuat iyileştirilerek yapı malzemeleri tüzüğünün yayımlandığını anlatan Öztürk, Türkiye'de de eş zamanlı düzenlemelerin yapıldığını anımsattı. 

Yönetmelikle Türkiye'deki yapı malzemeleri üreticilerinin CE işaretli ürünler imal edebildiğini, konuyla ilişkin deney ve diğer ilgili işlerin yetkilendirilen onaylanmış kuruluşlar aracılığıyla yapılabildiğini kaydeden...