29 / 03 / 2024

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir satışları

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir satışları

Arsa alanı 45 bin metrekare olan Mahall Bomonti İzmir projesi 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari birimden meydana geliyor. İşte Mahall Bomonti İzmir satış fiyatları...

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Mahall Bomonti'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Türkerler İnşaat tarafından İzmir'de yükselen Mahall Bomonti'de 50 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor. Proje kapsamında peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Mahall Ankara'da fiyatlar 386 bin 677 TL'den başlıyor!

Türkerler İnşaat tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Mahall Bomonti'de konut fiyatları 386 bin 677 TL'den başlıyor. Proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Mahall Bomonti teslimat!

Mahall Bomonti teslimat bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutların yanı sıra ofisler de bulunuyor.

Mahall Bomonti ne zaman teslim?

Mahall Bomonti projesi 3 bloktan meydana geliyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje Türkerler İnşaat imzasını taşıyor.

Mahall Bomonti'de yüzde 20 indirim!

Mahall Bomonti'de yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.  Türkerler İnşaat imzası taşıyan Mahall Bomonti İzmir projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1, 3,5+1 ve loft daire seçeneklerine yer veriliyor. 

Çiftçiler ile Türkerler ayrıldı!

Çiftçiler ile Türkerler ayrıldı. Türkerler İnşaat’ın ismi Çiftçi Towers sahasından kaldırıldı. İnşaatı Çiftçiler Holding tek başına tamamlayacak...

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 15 peşinatla!

Türkerler İnşaat imzası taşıyan  Mahall Bomonti İzmir projesinde yüzde 15 peşinat ve 7 yıl yüzde 0 faiz avantajı sağlanıyor..

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir satışları Haberi

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir satışları


İzmir Konak ilçesine bağlı Halkapınar'da yükselen  Mahall Bomonti İzmir  projesi 45 bin metrekare alanda yükseliyor


İşletmesinin Divan Grubu tarafından yapılcağı Mahall Bomonti İzmir projesi 9'u tarihi 12 adet blok şeklinde yükseliyor.


30 Haziran 2019'da konut teslimlerinin gerçekleşeceği Mahall Bomonti İzmir Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer verildi.


Mahall Bomonti İzmir satış fiyatları!


Toplam 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari birimden meydana gelen Mahall Bomonti İzmir satış fiyatları 329 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL aralığında değişiyor.


Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesinde dairelerin yanı sıra yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Adres : Halkapınar Mah. Şehitler Cad. 1558 Sok. No:2 35170 Konak/İzmir


Tel: 0232 462 35 06

Web: