26 / 04 / 2024

Türkerler İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi

Türkerler İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi

İZSİAD tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi’nin dördüncüsü Türkerler Holding - Mahall Bomonti İzmir desteğiyle İzmir’de yapıldı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Uzun tarafından kuruldu. 

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Türkerler ve İZSİAD ortaklığında İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi yapıldı!

İZSİAD tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi’nin dördüncüsü Türkerler Holding - Mahall Bomonti İzmir desteğiyle İzmir’de yapıldı.

Mahall Ankara Türkerler satılık daire fiyatları!

Türkerler İnşaat imzası taşıyan Mahall Ankara projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

İzmit Kapanca Sokak'ta sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Akçakoca Mahallesi’nde yer alan Kapanca Sokak’taki sağlıklaştırma çalışması Şubat sonuna kadar tamamlanmış olacak.

Türkerler İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi Haberi

Türkerler İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi

Türkerler Holding'in desteğiyle İZSİAD tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi’nin dördüncüsü gerçekleşti.  Zirve, Mahall Bomonti İzmir desteğiyle İzmir’de yapıldı. 

Türkerler Holding'in Genel Koordinatörü Prof. Dr. Atila Sezgin zirvede yaptığı konuşmada, "İş kazaları ve işçi ölümleri Türkiye’nin en önemli sorunlarından biridir. Hedef çok kısa sürede iş kazaları ve ölümlerini sıfıra indirmek olmalıdır" dedi. 

Sezgin şöyle devam etti: "Son verilere göre sadece 2017 yılının ilk 9 ayında 1475 işçimiz hayatını kaybetti. Bu kabul edilebilebilir bir rakam değil. İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamaları acilen geliştirilmeli, etkin yaptırımlar getirilmelidir. Uluslararası standartlarda bir İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü’nün tüm kurumlar, denetim elemanları, işverenler ve çalışanlar tarafından içselleştirilmesi hedefi için toplumun her kesimine yönelik kapsamlı ve sürekli eğitimler düzenlenmelidir"diye konuştu.