26 / 04 / 2024

Turkeybuild İstanbul ne zaman

Turkeybuild İstanbul ne zaman

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

38. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 21–25 Nisan’da!

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, 38 yıldır Türk yapı sektörünün ve Bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 21 – 25 Nisan 2015’te yapı dünyasını bir araya getiriyor.

37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 106 bin 537 ziyaretçiyi ağırladı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 106.537 ziyaretçiyle buluşturdu.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul açıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı. Fuar, 81.000 metrekarelik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini bir araya getirdi.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Turkeybuild İstanbul’un inşaat sektörüne katkıları!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, TurkeyBuild İstanbul ve İnşaat Sektörü ile ilgili soruları yanıtladı. İşte Keskin'in o röportajı...

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta düzenlenecek!

40'ıncı yılını kutlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 23-27 Mayıs 2017'de düzenlenecek. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Başer, "Bu ülkelerde açıklanan projeler ve olumlu ekonomik gelişmeler, Türk yapı sektörüne yeni iş ve iş birliği fırsatları doğuruyor" dedi.

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Deniz İstanbul ne zaman teslim?

Daire alanlarının 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Deniz İstanbul Evleri 4 bin 500 daireden oluşuyor. Peki Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Denizİstanbul ne zaman teslim?

Tasarruf Sigorta Fonu tarafından satın alınan proje lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 4500 adet daireden meydana gelecek. Peki Denizİstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılan proje 14 sıra bina ünitesi şeklinde yükseliyor. Proje 1424 daireden bulunuyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Davutpaşa Inİstanbul ne zaman teslim?

İş GYO - Nef Inİstanbul Konutları Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında yükseliyor. Proje 3 bin 565 dairenin yanı sıra, 16 tane ticari ünite yer alıyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul ne zaman teslim edilecek?

Turkeybuild İstanbul ne zaman Haberi

Turkeybuild İstanbul ne zaman

Endüstri profesyonellerini desteklemek ve sektöre fayda sağlamak için zengin içerikli iş programlarına da ev sahipliği yapan fuar Türkiye, Balkanlar, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Rusya ve BDT'den yapı sektörlerinin temsilcilerini bir araya getirecek. Fuar’a bu yıl yapı sektörünün gelecek senaryoları damga vuracak.

Yapı Fuarı,  inovasyonu teşvik etmek ve yapı sektörünün kamu, bilgi alışverişini sağlamak, yapı sektörü stratejisini desteklemek, özel sektör ve akademik boyutları arasında etkileşim sağlayarak yeni fikirlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Türk yapı sektörünü bir çok farklı içeriklerle bir araya getirecek olan fuarda bu yıl da birçok etkinlik yapılacak. Yapı Fuarı – Turkeybuild'te 30’un üzerinde etkinliğe ve 90’ı aşkın ulusal ve uluslararası uzman konuşmacıya yer veriliyor. İstanbul'daki fuara bu yıl 11 binin üzerinde uluslararası ziyaretçinin geleceği düşünülüyor.

Robot Turuncu ile robotik...