26 / 04 / 2024

Turkinvest Property Group adres

Turkinvest Property Group adres

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Hasşeker ve Haitham Arifaki ortaklığında kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Evergrande Group'un genel merkez binasının satışı iptal!

Evergrande Group'un Hong Kong'daki tarihi genel merkez binasını satın alacak olan devlete ait Yuexiu Property şirketi, anlaşmayı bozdu.

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Hasşeker ve Haitham Arifaki ortaklığında kuruldu.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Pomegranate Property Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pomegranate Property Group Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Royal Group, iki projesiyle dünya arenasında yarışıyor!

Her projesinin merkezine ‘insan mutluluğunu’ koyan ve ‘önce insan’ diyerek yola çıkan Türkiye’nin lider inşaat markalarından Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da Türkiye’yi temsil edecek.

iki design group’a International Property Awards’tan ödül!

Çok ödüllü mimarlık şirketi iki design group, Ekim ayında sonuçları açıklanan European Property Awards’tan dokuz ödülle dönmüştü.

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

Turkinvest Property Group adres Haberi

Turkinvest Property Group adres

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Hasşeker ve Haitham Arifaki ortaklığında kuruldu.

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1-Emlak 2-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 3-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 4-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 5-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 6-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.

Adres: Maslak Mah. Taşyoncası Sok. T4 Apt. No:1 U/B84 SARIYER