23 / 04 / 2024

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 



İki Design Group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader, “Ülkemiz gayrimenkul ve inşaat sektörü Avrupa’da dikkat çekici atılımları ile başarı sağlıyor, bizler de bu girişimlerin tasarım aşamasında kaliteli bir dil yakalamanın ve ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

İki Design Group kazandığı ödüllerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Gayrimenkul sektörünün ‘Oscarları’ olarak bilinen International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) geçtiğimiz yıl “Dünyanın En İyisi Ödülü”nün sahibi olan iki design group, bu yılki organizasyona da damgasını vurdu.

 

International Property Awards 2017’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’un (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gala gecesi, 26 Ekim 2017 tarihinde Londra Royal Lancaster Otel’de gerçekleşti. 

 

İki Design Group, dünyanın önde gelen mimarlık ofislerini geride bıraktı. İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 


Bayramoğlu Karma Kullanım Projesi, Kadıköy Karma Kullanım Projesi ve Üsküdar Karma Kullanım Projesi ile topladığı ödüller iki design group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader’e takdim edildi.

Murat Kader: “Projelerimizin uluslararası arenada başarılarını kanıtlamış olması gurur verici.”
Y. Mim. Murat Kader, aldığı ödüllerle ile ilgili “Bu sene yarışmaya giden projelerimizin hepsi yepyeni ve genellikle de karma kullanımlı projeler. Kalabalık bir kadro ile büyük bir emek harcayarak tasarladığımız projelerimizin bu yıl da ödüllendirilmesi ve uluslararası arenada başarılarını şimdiden kanıtlamış olması gurur verici. Ülkemiz gayrimenkul ve inşaat sektörü Avrupa’da dikkat çekici atılımları ile başarı sağlıyor, bizler de bu girişimlerin tasarım aşamasında kaliteli bir dil yakalamanın ve ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

 

Bu yıl ödül alan projeler 

Bayramoğlu Karma Kullanım Projesi   
En İyi Kamusal Alan Tasarımı kategorisinde 5 yıldız ödülü ile Türkiye’nin En İyisi
En İyi Çoklu Konut Mimarisi kategorisinde 5 yıldız ödülü ile Türkiye’nin En İyisi 
En İyi Kamusal Alan Tasarımı ile Avrupa’nın En İyisi- Adaylık
En İyi Çoklu Konut Mimarisi ile Avrupa’nın En İyisi- Adaylık
Kadıköy Karma Kullanım Projesi
En İyi Çok Katlı Konut kategorisinde 5 yıldız ödülü ile Türkiye’nin En İyisi
En İyi Karma Kullanımlı Proje kategorisinde 5 yıldız ödülü  ile Türkiye’nin En İyisi 
En İyi Çok Katlı Konut ile 5 yıldız ödülü Avrupa’nın En İyisi- Adaylık
En İyi Karma Kullanımlı Proje ile Avrupa’nın En İyisi- Adaylık
Üsküdar Karma Kullanım Projesi
En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi kategorisinde 5 yıldız ödülü ile Türkiye’nin En İyisi 
En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi ile Avrupa’nın En İyisi- Adaylık


Geri Dön