28 / 03 / 2024

İki Design Group ödülleri

İki Design Group ödülleri

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

İki Design Group MIPIM’de Spine Tower ile ödül kazandı!

Türkiye’ nin en büyük mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile MIPIM’ de “Türkiye’nin En İyi Projesi ” ödülünü kazandı.

İki Design Group MIPIM'de Türkiye'nin En İyi Projesi ödülünü kazandı!

Türkiye' nin en büyük mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Design Group, projelendirdiği Spine Tower ile MIPIM ' de Türkiye'nin En İyi Projesi ödülünü kazandı...

İki Design Group International Hotel Property Awards’dan ödül aldı!

Sema Eser Özsaruhan ve Murat Kader’in kurucusu olduğu İki Design Group mimarlık şirketi, 2013 yılını yine bir ödülle kapattı. İki design group International Hotel Property Awards’dan ödül aldı...

İki Design Group’a 6 ödül geldi!

Daha önce Emaar Square projesiyle Türkiye’nin, Avrupa’nın ve Dünyanın En İyi Karma Projesi, Maslak Spine Tower projesiyle de Avrupa’nın En İyi Ofis Mimarisi ödüllerini kazanan iki design group mimarlık ofisi, bu kez 6 ödülün birden sahibi oluyor...

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı! Aralık 2024'te teslim!

Nivak Group tarafından hayata geçirilen Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeali Karadeniz tarafından kuruldu.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Kübra İlter tarafından kuruldu.

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Konutta yeni trend 1+1'ler!

Türkiye’deki konut trendlerinin değiştiğinin altını çizen İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, “Eskiden konut alırken evin büyük olması birinci tercihimizdi. Artık bu anlayış değişiyor'' dedi.

İki Design Group ödülleri Haberi

İki Design Group ödülleri

Saygın mimarlık ödüllerinden olan ve 26 yıllık bir geçmişi olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2017-2018 Avrupa ayağının kazananları açıklandı iki design group, 3 Aralık gecesi Londra’da yapılan galada, 2 farklı konsept ve ölçekteki projesiyle, 3 ödüle layık görüldü. 

Daha önce beş yıldızla onurlandırılan ve Avrupa’nın en iyisi olarak aday gösterilen iki design group projelerinden Mesa Antalya Karma Kullanım Projesi, rakiplerini geride bırakarak Avrupa’nın En İyisi Seçildi.

Mesa Antalya Karma Kullanım Projesi iki kategoride beğeni topladı ve En İyi Karma Kullanım Mimarisi ile En İyi AVM Mimarisi kategorilerinde ödüle layık görüldü. Farklı tasarım ofislerinin davet edilerek yarışmayla tasarlanan proje 40.000 metrekare proje arazisi ile şehrin kalbinde bulunuyor. 

Jüri üyeleri arasında Caithness Lordu, Thurso Lordu, Liverpool Lordu ve İngiltere Parlamentosunun Lordlar Kamarası...