25 / 04 / 2024

Türkiye Avusturya blok trenler

Türkiye Avusturya blok trenler

Bremen - Köseköy ve Schwertberg - Tekirdağ Limanı arasında her biri 204 araç kapasiteli blok trenler çalışacak.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Contra Magazin: Rusya Türkiye ve İran ABD dolarına elveda diyor!

ABD dolarının hegemonyasına son vermek için dünya genelinde yürütülen kampanyanın giderek güçlendiğine vurgu yapan Avusturya merkezli Contra Magazin dergisi; Rusya, Türkiye ve İran'ın ABD dolarına 'elveda' dediğini yazdı.

Türkiye'nin İdlib'teki gözlem noktaları için 250 beton blok!

Türkiye ve Rusya arasında yapılan anlaşma kapsamında Türkiye'nin İdlib kentindeki 12 gözlem noktası için bir haftada 250 beton blok gönderildi.

Türkiye Petrolleri satılıyor!

400'e yakın akaryakıt istasyonu bulunan Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin blok satış yöntemi ile özelleştirilmesi ihalesinde son teklifler geçtiğimiz cuma günü alındı. TP için, biri ortak girişim grubu toplam 4 firma teklif verdi.

Türkiye Petrolleri özelleştirme ihalesi 30 Eylül'de!

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin blok satış yöntemi ile özelleştirilmesinde son teklifler 30 Eylül 2016 tarihinde alınacak.

Mresco Türkiye inşaat sektörüne adım attı!

Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal Dural, "Gayrimenkul sektöründe blok alımlarımızın yanı sıra inşaat sektörüne de adım atmış ve iki projenin ruhsatını almış durumdayız." dedi.

1998 yılında Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi!

1998 yılında 800 milyon dolarlık bir yatırımla Öztek Şirketler Grubu tarafından Çatalca'da kurulan İSBAŞ, Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi olarak inşa ediliyormuş. Serbest bölgede inşa edilecek 73 blok, metrekaresi 800 dolardan satılacakmış.

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı oldu!

Avusturya’nın yapı malzemeleri alanında lider markalarından Baumit Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Atalay Özdayı atandı.

Çin'in mermerinin yüzde 50'si Türkiye'den!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Çin'in 1.7 milyar dolarlıklık mermer ithalatı Türkiye'den!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Türkiye kış turizminde Avusturya ve İsviçre ile yarışıyor!

Türkiye coğrafi konumu ve uygun tatil olanakları ile kış turizminde çitasını yükseltiyor. Kış döneminde artan turizm hacmini değerlendiren Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök, Türkiye’nin kış turizminde yıldızının parladığını söyledi.

Coffeeshop Company Türkiye’deki şube sayısını 10'a çıkaracak!

Coffeeshop Company Türkiye’deki şube sayısını 10'a çıkarmayı planlıyor. Viyana’da büyüyen ve Avusturya vatandaşı Yozgatlı Ceyhan Pusmaz, bu ülkenin en iyi kahve zinciri Coffeeshop Company ile Türkiye’de hızlı büyüme planlıyor.

Türkiye Avusturya blok trenler Haberi

Türkiye Avusturya blok trenler

Türkiye ile Almanya ve Avusturya arasında trenle otomobil taşımaları başladı. TCDD Yük Dairesi Başkanlığı ile DB Schenker ve Rail Cargo arasında yürütülen ortak çalışmalar sonucu Almanya (Bremen)-Köseköy ve Avusturya (Schwertberg)-Tekirdağ Limanı arasında otomobil taşımaları başlatıldı. 204 araç taşıma kapasitesine sahip blok trenlerle yılda 20 bin araç taşınacak. 


Türkiye ile Almanya ve Avusturya arasında otomobil taşımacılığı başlatıldı. Almanya’dan Köseköy’e, Avusturya’dan ise Tekirdağ Limanı’na gelen 204 araç taşıma kapasitesine sahip blok trenlerle yılda 20 bin araç taşınacak. Deneme seferleri başarıyla gerçekleştirilen trenlerle Mercedes otomobilleri Almanya’dan Köseköy’e, BMW otomobilleri ise Avusturya’dan Tekirdağ Limanı’na taşınacak. Önümüzdeki günlerde yine Almanya-Türkiye (Köseköy) arasında karşılıklı olarak Hyundai otomobil taşımaları başlatılacak. Türkiye ile Fransa arasında 2015'te blok konteynerlerle oto yedek parçası taşımaları başlatıldı. Haftada 4 gün karşılıklı olarak...