25 / 04 / 2024

türkiye doğalgaz fiyatları

türkiye doğalgaz fiyatları

Rusya'dan Türkiye'ye yeni doğalgaz boru hattı projesi hakkında değerlendirmede bulunan GAZPROM Kontrat Yapılandırması ve Fiyatlandırma Direktörü Sergei Komlev, "Bence bu çok gerçekleştirilebilir bir proje" dedi

Türkiye'ye ucuz gaz müjdesi!

Kuzey Irak ve Bağdat Hükümeti arasında petrol ihracı konusunda yapılan anlaşma Kürt gazının da Türkiye’ye akışının önünü açtı. Bu da Türkiye için ‘ucuz gaz’ anlamına geliyor

Mehmet Şimşek: Türkiye doğalgaz fiyatında en ucuz ülke!

Maliye Bakanı Şimşek, Twitter hesabından "Bugünkü fiyat artışlarına rağmen Eurostat verilerine göre AB ülkeleri arasında konut ve sanayi doğalgaz fiyatında en ucuz ülkeyiz" açıklamasını yaptı

Türkiye'de konut fiyatları 9 yılda yüzde 134 arttı! İstanbul'daki bir dairenin fiyatı Paris ve Londra'yla yarışıyor! 

Türkiye'deki konut fiyatlarının 2015 yılından bu yana kademeli şekilde yükseldiği, 9 yıllık artışın yüzde 134 olduğu belirtildi. Megakent İstanbul'daki bir evin fiyatı, Paris ve Londra'yla yarışıyor. İşte konut sektöründeki son durum...

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

Türkiye'de konut fiyatları Rusların da cebini yaktı! Yüzlerce Rus konutta büyük para kaybetti!

Türkiye'de göçmen politikalarının ağırlaştırılmasının Ruslara büyük para kaybettirdi. Ülkeden gayrimenkul alan yüzlerce Rus, pahalı fiyatlar karşısında batak verdi. 

GAZBİR açıkladı! Türkiye'nin 2024'te doğal gaz talebi 53 milyar metreküp olacak...

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, yaptığı açıklama kapsamında Türkiye'nin doğal gaz talebinin gelecek sene yükseleceğini kaydederek,"2024 senesi Türkiye doğal gaz talebinin 53 milyar metreküp civarında olacağını tahmin ediyorum." diye konuştu. İşte detaylar...

Türkiye konut fiyatlarıyla Avrupa'da lider!

Türkiye'deki konut fiyatları Avrupa ülkelerini solladı. Ev sahibi olmak gün geçtikçe zorlaşırken ,konut fiyatları Avrupa ülkeleri ile kıyaslandığında uçurum dikkatlerden kaçmıyor. 

‘Türkiye’de konut fiyatı Avrupa’yla yarışıyor!’

Konut fiyatlarına ve yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Budapeşte’de 450 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyledi. Yücel, Türkiye’deki konut fiyatlarının Avrupa’yla yarıştığını vurguladı.

Türkiye doğal gaz ve petrol arayışında plan değişikliğine gitti! 2024 milat olacak

Türkiye'nin 2024 yılında yapacağı arama ve sondaj çalışmaları artacak. Gelecek yıl ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi kapsamında kara ve deniz alanlarında 250 kuyuda sondajlama yapılacak. İşte tüm detaylar...

Türkiye genelinde konut fiyatları 1 yılda yüzde 109, kiralar ise yüzde 136 arttı! 

Bu yılın üçüncü çeyrek sonu itibarı ile Türkiye genelinde konut fiyatlarında yıllık artış yüzde 109 olurken kiralarda ise yüzde 136 olarak gerçekleşti. 

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

türkiye doğalgaz fiyatları Haberi

türkiye doğalgaz fiyatları


"Türk Akımı" olarak nitelendirilen Rusya'dan Türkiye'ye yeni doğalgaz  boru hattı projesi hakkında değerlendirmede bulunan Komlev, "Bence bu çok  gerçekleştirilebilir bir proje. Şimdiye kadarki çalışma ve araştırmalarımız bunu  gösteriyor" dedi.   Hattın yüksek maliyetli olup olmayacağı sorusu üzerine Komlev, iptal  edilen Güney Akım'ın çok daha maliyetli olduğunu belirterek, şöyle konuştu:   


"Güney Akım'ın yüz binlerce kilometresi karadan geçiyordu. Bu, 'Türk  Akımı'ndan çok daha fazla maliyet demek. Çünkü yeni hat, denizden geçecek.  Offshore, onshore'a göre daha az maliyetlidir. Yeni hattın sadece küçük bir kısmı  onshore, Trakya'dan geçecek kısmı. Onun finansmanı da az olacak. Güney Akım için  zaten biz Karadeniz'de çalışmalar yapmıştık. Sadece yeni boru hattının Türkiye'ye  girişi üzerine çalışılacak. Rusya kısmı için zaten hazırlanmış altyapı da bu yeni  hattın gereksinimlerine kaydırılacak."  


 Komlev,...