24 / 04 / 2024

Türkiye Kalkınma ve Yatırım satılık gayrimenkul

Türkiye Kalkınma ve Yatırım satılık gayrimenkul

Türkiye Kalkınma ve Yatırım A.Ş Antalya Muratpaşa'da yer alan 11 katlı binayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Türkiye'nin gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı...

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 2022 vergilendirme dönemi ile ilgil yıllık gelir vergisi ve kurumlar vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden 100 mükellef listesi belli oldu. İşte haberin detayları...

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

AB, Türkiye için büyüme tahminini ve enflasyon oranını açıkladı

AB Komisyonu'nun "Avrupa Ekonomik Tahminleri 2023 İlkbahar" raporu yayımlandı. AB Komisyonu raporunda Türkiye ekonomisinin 2023 ve 2024 yıllarındaki büyüme ve enflasyon rakamları belli oldu.

Türkiye’de konut ve kira krizi ürkütücü boyutlara ulaştı!

Türkiye’de konut ve kira krizi giderek büyümeye devam ediyor. 2020’de başlayan pandemi süreci ile beraber başlayan daha sonra kur artışının da etkisiyle yükselişi hızlanan konut kiralarındaki artış artık kontrolden çıktı.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Heryerde düştü bizde arttı! Enflasyonda şampiyon Türkiye

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü OECD ülkelerinin kasım ayı tüketici enflasyonu senelik bazda En yüksek enflasyon yüzde 84,4 ile Türkiye'de oldu. 

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası aktiflerini yüzde 131, karını ise yüzde 78 artırdı!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 2022’nin üçüncü çeyreğinde aktiflerini geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 131 oranında yükselterek 79 milyar Türk Lirası'na çıkardı. Kredi, Eylül 2022'de yıllık bazda yüzde 119 artarak 55 milyar lira oldu. İşte ayrıntılar...

Bekara ev vermeyenler yandı! Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'ndan milyonları şok eden karar! 

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) bekara ev vermeyen emlakçıları ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Milyonlarca emlakçıyı ve ev sahibini ilgilendiriyor...

Türkiye Kalkınma ve Yatırım satılık gayrimenkul Haberi

Türkiye Kalkınma ve Yatırım satılık gayrimenkul

Türkiye Kalkınma ve Yatırım A.Ş Antalya Muratpaşa'da yer alan 11 katlı binayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon TL olarak belirlendi. İhale 14 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

GAYRİMENKUL
TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI A.Ş.’DE KDV’SİZ YATIRIM FIRSATI
Bankamız mülkiyetindeki, Antalya ili, Muratpaşa İlçesi Deniz Mah. Güllük Cad. No:31 de bulunan 1284 ada 8 parsel de kayıtlı 430 m² alan, 1.682 m² kapalı alana sahip 11 katlı Bina(2 Bodrum Kat, Zemin kat, Asma Kat, 7 Normal Kat, Teras) muhammen bedelle “Kapalı Zarfla Teklif Alma” (teklif sahipleri artırmaya davet edilecek) usulüne göre peşin bedelle satılacaktır.


Muhammen Bedel : 11.000.000.-TL
Geçici Teminat : 330.000.-TL
En son teklif verme süresi :14/08/2020 Cuma saat 10:00’a kadar
Şartname ve Teklif Mektubu temini ve bilgi için:...