26 / 04 / 2024

türkiye sağlık turizminden ne kadar gelir elde ediyor

türkiye sağlık turizminden ne kadar gelir elde ediyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "1,5 milyar dolar sağlık turizmi gelirini 2018'de 9-10 milyar dolara, 2023 yılında da 20- 25 milyar dolara çıkartmayı istiyoruz. Bunun altyapısı Türkiye'de var. Tıbbi tecrübe de var"...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Tiny house Türkiye satılık 2021!

Küçük evler akımı ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Tiny house Türkiye satılık 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt ve sosyal tesisleri sağlık çalışanlarının hizmetinde!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde eğitime ara verilmesinden sonra öğrencilerin bulunmadığı yurtları, sağlık çalışanlarının hizmetine sunduğunu belirtti.

TÜGVA yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına tahsis edildi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  İstanbul'da 4, İzmir'de 3 ve diğer şehirlerde 6 yurt binasını sağlık ve infaz memurlarına tahsis etti.

Türkiye Finans'tan sağlık çalışanlarının konut kredisi ödemelerine 6 ay öteleme! 

Türkiye Finans, koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına destek paketi hazırladı. Pakette, sağlık çalışanlarının devam eden konut kredileri 6 ay ötelenecek...

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Uzun tarafından kuruldu. 

türkiye sağlık turizminden ne kadar gelir elde ediyor Haberi

türkiye sağlık turizminden ne kadar gelir elde ediyor


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "1,5 milyar dolar sağlık turizmi gelirini 2018'de 9-10 milyar dolara, 2023 yılında da 20- 25 milyar dolara çıkartmayı istiyoruz. Bunun altyapısı Türkiye'de var. Tıbbi tecrübe de var"


Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Türkiye'nin sağlıkta önemli mesafeyi yakaladığını söyledi.


Vatandaşlara yönelik sağlık hizmeti sunumunda standardın ciddi şekilde yükseldiğine işaret eden Müezzinoğlu, sağlık sektörünün her geçen gün bilimsel ve teknolojik anlamda geliştiğini, bu gelişmeleri hızlı takip etmeleri gerektiğini anlattı.


Bu anlamda ana gövdesini sağlıklı bir yapıya oturtan bir bakanlık olduklarına dikkati çeken Müezzinoğlu, gelecek vizyonlarındaki en önemli konu başlıkları arasında sağlık turizminin yer aldığını bildirdi.


Sağlık turizminde 2008 ve 2013 yılları arasında yaşanan trendi çok daha iyi noktaya taşımayı hedeflediklerini dile getiren Müezzinoğlu, "1,5 milyar dolar sağlık turizmi...