24 / 04 / 2024

türkiyede hobbit evleri nerede

türkiyede hobbit evleri nerede

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

TOKİ evleri borcu bitmeden kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri geçtiğimiz gün atıldı. Sosyal konutlara başvuru yapanlar, bu evlere dair bazı araştırmalar yapıyor. Araştırmalarda “TOKİ evleri borcu bitmeden kiraya verilir mi?” sorusu da yanıt bekleyenler arasında bulunuyor.

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede? Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi!

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede sorusunun yanıtı ve Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 ile ilgili merak edilen detaylar...

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Kayıt dışı kiralanan evlere pankartlı önlem!

İstanbul Fatih Belediyesi ilçe genelinde kayıt dışı kiralanan evleri kiralamak için sokak aralarına pankart asarak vatandaşlardan ihbar talebinde bulundu.

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Sivas'ın Hobbit Evleri'ne Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep! 

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Sivas’taki 17 Hobbit evi hizmete giriyor!

Sivas Belediyesi tarafından “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa edilen yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Sivas'ın Hobbit evleri dünyanın ilgisini çekti!

Sivas Belediyesi tarafından "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek inşa ettiği yamaç evleri yabancı turistlerin ilgisini çekti.

Sivas'ta Hobbit evleri inşa edildi!

Sivas Belediyesi'nin kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta  ’Hobbit’ evlerine benzeyen yeni yamaç evlerinde sona gelindi. 

türkiyede hobbit evleri nerede Haberi

türkiyede hobbit evleri nerede

Sivas'ta, dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evlerinden esinlenilerek inşa edilen yamaç evleri yabancı alıcıları akınına uğradı.

Evlere en çok talep gösteren ülke vatandaşları ise Rusya ve Ukrayna'dan gelen alıcılar oldu. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; bahar aylarının gelmesi ile Sivas'ın Hobbit evleri turistlerin ilgi odağı oldu. Evler otantik görüntüleri ile dikkat çekiyor. 

Sivas'ın kent merkezine yedi kilometre uzaklıkta yer alan evler, Paşabahçe Mesire Alanı’na inşa edildi. Hobbit Evleri baharın gelmesiyle birlikte yemyeşil oldu. 

Evler özel bir işletme tarafından işletiliyor. Evlerde mutfak, salon, yatak odası, banyo, bir oda ve bir salon yer alıyor. 

Rusya ve Ukrayna’dan talepler var 

Hobbit evler hakkında bilgi veren Paşabahçe Yamaç Evleri Genel Müdürü Nail Sertakan, "Burası doğa ile iç içe bir yerdir. Kışı farklı güzellikte,...