26 / 04 / 2024

türkiyede pilot ihtiyacı

türkiyede pilot ihtiyacı

Türk Hava Yolları (THY) son yıllarda süratle genişleyen filo ve uçuş ağını desteklemek ve pilot ihtiyacını karşılamak için bünyesinde bulunan THY Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor...

TÜRASAŞ, lise mezunları için 213 personel alım ilanını üç farklı şehirde duyurdu!

TÜRASAŞ, personel ihtiyacını gidermek amacıyla yeni bir işe alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden duyurulan bu ilana göre, TÜRASAŞ'ta 7 farklı pozisyonda 213 yeni personel istihdam edilecek. TÜRASAŞ iş ilanı için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar…

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Ekrem İmamoğlu: İBB bütçesinin rehabilitasyona ihtiyacı var!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin genel bütçesinin ciddi anlamda bir rehabilitasyona ihtiyacı var" dedi

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

3. havalimanı pilot ihtiyacını arttıracak!

THY İstihdam Müdürü Muhittin Hasan Uncular, "3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır" dedi. 

Halit Öztürk evinin elektrik ihtiyacını rüzgar türbiniyle karşılıyor!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan demirci ustası Halit Öztürk, evinin bahçesine kurduğu rüzgar türbiniyle elektrik ihtiyacını karşılıyor.

Aksa Jeneratör İstanbul’un fethi kutlamalarında enerji ihtiyacını karşıladı!

İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile Yenikapı’da düzenlenen kutlama töreninin enerji ihtiyacını Aksa Jeneratör karşıladı.

Boğaziçi Üniversitesi elektrik ihtiyacını rüzgardan karşılayacak!

BÜRES projesi ile Boğaziçi Üniversitesi ‘’ Dünyada tüm elektrik ihtiyacını sahip olduğu ve kendi işlettiği rüzgâr enerji santralinden karşılayan ilk üniversite kampüsü " haline geliyor.

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

THY, Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor!

Türk Hava Yolları (THY) son yıllarda süratle genişleyen filo ve uçuş ağını desteklemek ve pilot ihtiyacını karşılamak için bünyesinde bulunan THY Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor...

türkiyede pilot ihtiyacı Haberi

türkiyede pilot ihtiyacı

THY, pilot istihdamına yönelik çalışmalar kapsamında dün itibariyle, yetiştirilmek üzere pilot adayı ilanına çıktı.

Türk Hava Yolları (THY) pilot ihtiyacını karşılamak için bünyesinde bulunan THY Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor.  


THY İnsan Kaynakları Başkanı Serdar Uygur, açıklamasında, son yıllarda süratle genişleyen filo ve uçuş ağını desteklemede en önemli faktör olan pilot istihdamına yönelik çalışmalar kapsamında dün itibariyle yetiştirilmek üzere pilot adayı ilanına çıktıklarını söyledi.  


Adayların uluslararası uçuş testlerinden geçirildiğini vurgulayan Uygur, testleri geçen adayların mülakata alındığını, burada da uygun görülen adayların eğitime kabul edildiğini dile getirdi.  


Son çıkılan ilana başvuruların düşük olduğuna dikkati çeken Uygur, pilotluk eğitimin çok zor olmadığını ve başvuru şartlarında birçok esneklik bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:  


"2014 yılında yetiştirilmek üzere 500 pilot almak...