26 / 04 / 2024

türkiyede prim yapacak iller

türkiyede prim yapacak iller

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul ve inşaat şirketlerinin en yetkili isimleri, önümüzdeki dönemde başta İstanbul olmak üzere Anadolu'nun prim yapacak ilerinin hangileri olduğunu Ekonomist dergisine açıkladılar. Yatırım yapacak lokasyon a

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! EYT'de prim şartı değişti!

EYT'de milyonlarca kişinin heyecanla beklediği ve gözler gelişen bütün prim düzenlemesine odaklanmış durumda. Bu hususla alakalı çalışmalar sürerken 7200 gün  tescil affı ve 1800 gün müjdesi geldi. 

Milyonlarca EYT’li hayal kırıklığına uğradı! EYT düzenlemesinde ‘kademeli prim’ şoku!

Emeklilikte yaşa takılanlar, yaş engelini aştı ama prim şartına takıldı. Hükümetin “Kademeli prim olmayacak” vaadine güvenerek kredi çeken vatandaşlar şimdi karar kara borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor.

BMW Türklerle el ele veriyor! Otomobil devinin Macaristan'daki fabrikasını Türk kurumu yapacak

Lüks otomobil üretiminde dünya devleri arasında ilk sıralarda yer alan BMV, Macaristan’da yeni kurmayı planladığı fabrika için Türk kamu şirketiyle el sıkıştı.

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Tarım arazileri prim yapacak ama...

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Tarım arazileri prim yapacak ama..." başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Gayrimenkul almak en temel yatırım araçlarından. Ne yazık ki pek çok insan oturmak için konut alırken bunun aslında bir yatırım olduğundan uzaklaşıyor ve duygusal bakışlarla karar alıyor. Sonuçta ise yanlış yatırım yapılmış oluyor. Peki prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarını Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarının bakanlık tarafından yapılacağını açıkladı.

Bursa Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

31050 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan karara göre, Bursa'daki "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı"nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

Kırım Cuma Camisi'nin iç süslemelerini Türk ustalar yapacak!

Rusya Devlet Duması Kırım Milletvekili Balbek, Kırım'ın başkenti Simferopol'de yapımı süren Cuma Camisi'nin iç süslemelerinin Türk sanatçılar tarafından yapılacağını belirtti...

Haliç'e dip çamuru susuzlaştırma tesisi yapılacak!

İSKİ, Haliç'i kirleten ve oksijensiz bırakan çamuru temizlemek için dip çamuru susuzlaştırma tesisi yapacak. 2018'de ilk adımı atılan proje, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygun görülürken, İstanbul Valiliği tarafından ‘ÇED raporu gerekli değildir’ kararı verildi.

Orta Asya’nın en yüksek gökdelenini Türk şirketi yapacak!

Türk Özgüven şirketi Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te 215 metre yüksekliğinde 50 katlı gökdelen inşa edecek...

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

türkiyede prim yapacak iller Haberi

türkiyede prim yapacak iller
...