19 / 04 / 2024

türkiyede yalıtımsız kaç konut var

türkiyede yalıtımsız kaç konut var

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı ve Eryap AŞ CEO'su Emrullah Eruslu, Türkiye'de yaklaşık 20 milyon konut bulunduğunu, bu konutlann da 15-16 milyonunun yalıtımsız olduğunu belirterek...

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

Kiler GYO 2020 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Vakıf GYO 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Vakıf GYO'nun 2020 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı. 

Türker Proje 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilmesine onay verildi.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için MGI Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında 2020 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş.'nin tescline ilişkin ilan bugün 10113 sayılı Türkiye Ticaret sicili gazetesinde yayınlandı.

Avrasya GYO 2020 yılı için Reform Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2020 yılı faaliyet ve hesaplarının incelenmesi hususunda, Reform Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde yapacağı 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildi.

Türker Proje 2020 için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortaklarının onayına sunulması kararlaştırıldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul KPMG Bağımsız Denetim ile anlaştı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeleri yürütmek üzere KPMG Bağımsız Denetim ile anlaştı...

Özak GYO 2020 için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Trend GYO, Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2020 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

Vakıf GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

türkiyede yalıtımsız kaç konut var Haberi

türkiyede yalıtımsız kaç konut var

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı ve Eryap AŞ CEO'su Emrullah Eruslu, Türkiye'de yaklaşık 20 milyon konut bulunduğunu, bu konutların da 15-16 milyonunun yalıtımsız olduğunu belirterek. "Yalıtımsız konutların yalıtımlı konutlara dönüştürerek enerjide yıllık 10 milyar dolar tasarruf edebiliriz" dedi. Başkan Eruslu, özellikle deprem kuşağında bulunan Türkiye'de su yalıtımının çok önemli olduğuna da dikkat çekti. 


Yeni...