25 / 04 / 2024

türkiyedeki dedeman otelleri

türkiyedeki dedeman otelleri

Murat Dedeman: "Grubumuz, şirket ortaklarımızın 2012'de aldığı bir kararla yeniden yapılanma sürecine girdi. 1 Ekim 2013'te hissedarlar tarafından imza altına alman sözleşmeyle, bu yapılandırma hukuki bir çerçeveye kavuştu."

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Fırsatçılar Türkiye'deki otelleri 'ölü fiyatına' almak istiyor!

Dünya Turizm Örgütü’ne göre turizm hareketi 2022 yılında tekrar normale dönecek TÜROB Başkanı Müberra Eresi Pandemi olmasaydı 2020’de belki dünyanın ilk 3 destinasyonu arasına oturabilecek..

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Titanic Otelleri, Mardan Palace'a talip oldu!

TİTANİC Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace'a talip olduklarını söyledi...

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Rusya krizi Türkiye'deki otelleri radikal önlemlere yönlendiriyor!

Bunlar arasında otel kontenjanlarının bir bölümünü kapatmak veya tesisi hiç açmamak da var Antalya turizminde yüzde 30 payı olan Rusya'yla yaşanan kriz, Antalya'da turizm sektörünü farklı ve radikal önlemler almaya itiyor.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Dedeman Grup Trabzon'da 5 yıldızlı otel açacak!

Yaklaşık 50 yıldır turizm sektöründe 16 otel ile hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International 2023 yılına kadar otel sayısını 43'e ulaştırmayı hedefliyor.

Rixos ve Dedeman dünyaya yayılıyor!

Türkiye’den doğan iki Türk otel zinciri markası Dedeman ve Rixos yönünü yurtdışına çevirdi. Yılda 1 milyon misafir ağırlayan Rixos, 30 yeni otel daha açmaya hazırlanıyor.

türkiyedeki dedeman otelleri Haberi

türkiyedeki dedeman otelleri


Dedeman Grubu'ndaki otelcilik hisselerinin tamamı Murat Dedeman ve ailesi tarafından devralındı. Bu konudaki hukuki süreçlerin tamamlandığını kamuoyuyla paylaşan Murat Dedeman: "Grubumuz, şirket ortaklarımızın 2012'de aldığı bir kararla yeniden yapılanma sürecine girdi. 1 Ekim 2013'te hissedarlar tarafından imza altına alman sözleşmeyle, bu yapılandırma hukuki bir çerçeveye kavuştu. 

Bu ayrılma sözleşmesine uygun olarak, Ablam Nazire Dedeman Çağatay ve Ailesi'nin, Dedeman Madencilik hariç kalmak üzere, Dedeman Grubu'ndaki tüm hisselerini devralarak ortaklığımızı bitirmiş bulunuyoruz" dedi. 

2023 hedefleri çerçevesinde daha geniş coğrafyada faaliyet göstermeyi planlayan Dedeman Grubu, 2014'te Kazakistan ve Riga'da yeni oteller...