26 / 04 / 2024

türkiye\'nin burj el arap\'ı

türkiye\'nin burj el arap\'ı

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde yeni açılan Calista Luxury Resort'a, fiyatı, hizmet kalitesi ve otelde kullanılan malzemeleriyle "Türkiye'nin Burj Al Arab"ı deniyor.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Türkiye’nin ikinci el araç piyasasındaki sıralaması belli oldu!

Türkiye’nin ikinci el araç piyasasındaki sıralaması belli oldu. Türkiye; 50 milyar dolar büyüklüğündeki ikinci el araç pazarıyla Avrupa'da İngiltere, Fransa ve Almanya’nın ardından dördüncü sırada yer edindi.

2022'de Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili hangisi? Fiyatına inanamayacaksınız

Otomobil fiyatları aldı başını gidiyor. Sıfır otomobiller de 2. el otomobiller de günden güne daha da pahalı hale geliyor. Durum böyle olunca vatandan ucuz otomobil arayışına girdi. İşte Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili... Üsteli fiyatı sadece 127 bin lira.

2017'de Türkiye’nin gelir vergisi rekortmeni Şarık Tara oldu!

Türkiye’nin gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. Buna göre, 2017 yılında Türkiye’nin gelir vergisi rekortmeni el değiştirerek Şarık Tara oldu.

Türkiye'nin El-Bab'da inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye'nin Fırat Kalkanı Harekatı ile teröristlerden temizleyerek mahalli idaresini kuran El Bab’da inşa ettiği 200 yataklı hastane hizmete açıldı.

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.

Sebastian Barth, Hilti Türkiye'nin Genel Müdürü oldu!

İnşaat el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti bünyesinde 6 yıl boyunca farklı bölgelerde yönetici olarak görev yapan Sebastian Barth, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs konumunda olan Hilti Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü oldu.

Türkiye'nin en büyük feribotu hizmete girdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Tatvan'da yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük feribotunun tamamen Türk işçilerin ve mühendislerin el emeği göz nuru olduğunu söyledi.

Rönesans, Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binalarını yenileyecek!

Rönesans'tan iki önemli kulis Optimum Outlet AVM Rönesans Holding Türkiye'nin en büyük müteahhit firmalarından biri. Holding Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binaların yenilemesini yapacak.

Türkiye'nin ilk hidro elektrik santrali müze olacak!

TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Ateş: "Kentimizin, bölgemizin ve Türkiye'nin kalkınması için tüm üyelerimizle Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği olarak, birlikte el ve gönül birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi..

Türk Telekom Arena Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak!

Galatasaray ve TTNET, Türk Telekom Arena’da aynı anda 52 bin kişiye kablosuz internet (Wi-Fi) hizmeti vermek için el sıkıştı. 2.8 milyon liraya mal olacak projeyle, Türk Telekom Arena Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak.

Serdar Kaya Danca Türkiye'nin CEO'su oldu!

Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca Türkiye, mobilya sektöründe Serdar Kaya ile el sıkıştı. Koleksiyon Mobilya, Tuna Ev, Doğtaş, Kale Mobilya ve AHK Interiors'te üst düzey yönetici olarak yer alan Kaya, Danca Türkiye'nin CEO'su oldu.

Garanti Koza, Türkiye’nin en büyükleri arasında 15'inci sırada!

Garanti Koza, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında kendi sektöründe 15’inci sıraya yerleşti

türkiye\'nin burj el arap\'ı Haberi

türkiye\'nin burj el arap\'ı

Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, 600 oda, bin 200 yatak bulunan otelde beşi ikiz villa, üç tekli villa ve bir adette bin 500 metrekare büyüklüğünde villa saray bulunduğunu anlattı.

Türkiye'deki iyi otellerin alternatifi olduklarını belirten Kızıldağ, "Bizim alternatifimiz yok. Müşterilerimiz bizi Dubai'deki Burj Al Arab'dan daha iyi buluyor" dedi.

Kızıldağ, 150 milyon dolar harcanan ve mimari projesi, dünya çapında 280 önemli projeye imza atan Frank Solano tarafından yapılan Calista'nın Türkiye'deki resort oteller arasında en pahalı otel konumunda olduğunu belirterek, otelde gecelik konaklamanın yıl ortalamasının 200 avro, yüksek sezonda ise iki kişilik odada tek kişi fiyatının 750 YTL olduğunu söyledi.

-A LA CARTE HERŞEY DAHİL-