19 / 04 / 2024

Türkiye’nin En Etkin 50 CMOsu

Türkiye’nin En Etkin 50 CMOsu

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Türkiye'nin en büyük rüzgar santrali Geycek RES açıldı!

EPDK Başkanı Yılmaz, bugün açılan Türkiye'nin en büyük rüzgar santrali Geycek RES ile "Türkiye’nin elektrik enerjisi sektörü yeni ve önemli bir yatırıma daha kavuştu" dedi.

Mall of İstanbul'da Türkiye'nin en uzun kayak pisti bulunuyor!

İkitelli'deki Mall of İstanbul, "Kış Festivali" kapsamında Türkiye'nin en uzun kızak pistine ev sahipliği yapıyor. AVM'nin 300 metre uzunluğunda ve gerçek buzdan oluşturulan kızak pistinde 50 kişi kayak yapabilecek.

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Maltepe’de kurulacak!

Maltepe Belediyesi, Türkiye’nin en büyük uluslararası fuar, kongre ve yaşam merkezini kurmaya hazırlanıyor. 1 milyon metrekarelik arazide inşa edilecek olan M’EXPO CENTER, 200 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Türkiye'nin en büyük 3. köprüsü tamamlandı!

Türkiye'de yapımı tamamlanan en büyük 3. köprü çalışmalara yaklaşık 33 aylık bir zaman aldı. Yapılan 3. köprü Türkiye'nin en büyük köprüsü olma unvanını da elinde bulunduruyor.

Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi santrali Konya'da kuruluyor!

Tamamlandığında Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali olacak proje, Konya Kızören'de 144 dönümlük alana kuruluyor. Tunçmatik-Powergie tarafından yapılan santralde, yılda 12.800,000 Kwh enerji üretimi sağlanacak..

Türkiye'nin en büyük otoparkının temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye'nin en büyük otopark projesi olan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkının temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı...

Ceyda İnşaat' tan Bursa - Yıldırım' a Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi!

Bursa İli Yıldırım İlçe' sinde yer alan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı toplam 55 hektar alanda 1 milyon metrekare inşaat alanı olarak belirlendi. Proje Türkiye' nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak isminden söz ettiriyor.

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinin 250 metresi açıldı!

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinin 250 metresi açıldı. Adana-Gaziantep-Malatya konvansiyonel hattı üzerinde bulunan Bahçe-Nurdağı ilçeleri arasında inşa edilen çift tüp geçit için toplam 20 bin 800 metre tünel kazılacak.

Türkiye'nin en büyük kömür yatırımlarından biri Kahramanmaraş'a yapılacak!

Kahramanmaraş'taki Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü misafirhanesinde açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Kahramanmaraş'a Türkiye'nin en büyük kömür yatırımlarından birini yapacağız" dedi.

Türkiye’nin en büyük Hayvan Bakım Merkezi’nin inşaatı hızla sürüyor!

Türkiye'nin en büyük Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı 4 milyon 240 bin TL’ye mal olacak.

Türkiye'nin en büyük rüzgar santrali İstanbul'a kurulacak!

Türkiye'nin en büyük rüzgar santrali İstanbul'a kurulmaya hazırlanıyor. Çatalca'da kurulacak İstanbul Rüzgar Enerji Santrali, 88 rüzgar türbini ile yılda 770 milyon 800 bin kilovatsaat elektrik üretecek

Türkiye'nin en büyük solar otoparkı Gaziantep'te kuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi boş duran otopark çatılarının güneşten elektrik üretimi amacıyla değerlendirilmesine yönelik bir proje geliştirdi. Türkiye'nin en büyük solar otoparkı, GASKİ'nin 25 Aralık İşletmeler Tesisi'nde kuruldu.

Türkiye’nin En Etkin 50 CMOsu Haberi

Türkiye’nin En Etkin 50 CMOsu

Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı.

CMO'lar şirketlerin yüzde 10,3'ünü yönetiyor

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadın sayısı hızla artıyor. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın. CMO’lar, bu şirketlerdeki total bütçenin ortalama yüzde 10,3 ünü yönetiyor. 2017'ye oranla gözlenen yüzde 1,2’lik artış oranı, CMO’ların şirketlerde artan değerinin göstergesi olarak görülüyor.

Günümüz tüketim toplumu ve markalar arasında sürdürülebilir ilişkinin dayanak noktasında yer alan değer odağının yaratılmasında büyük etkileri olan CMO’ların yükselen değerine dikkat çekmek için yapılan araştırma sonucunda Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su belli oldu.

Ödüller 20 Kasım'da verilecek

En Etkin 50 CMO ödül töreni, 20 Kasım Salı günü Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de yapılacak. CMO Summit 2018’de gerçekleşecek...