19 / 04 / 2024

türkiyenin en güçlü inşaat ceoları

türkiyenin en güçlü inşaat ceoları

Ekonomist Dergisi iş dünyasının en güçlü 40 yaş altı CEO'larını açıkladı. İşte inşaat sektöründen de birçok ismin yer aldığı o liste...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

‘Türkiye’nin güneş enerjisi kurulu gücü 10 bin 7 megawatt’a ulaştı’

Uluslararası Enerji Ajansı’nın (International Energy Agency) raporu Renewables’e göre, yenilenebilir enerji kaynaklarının önümüzdeki 5 sene içinde küresel elektrik ihtiyacının yüzde 90’ından fazlasını karşılayacağı tahmin ediliyor. Yani güneşin geleceğin en güçlü enerji kaynağı olması öngörülüyor.

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

Dünyanın en güçlü pasaportları hangileri? Zirve değişti, işte Türkiye'nin sıralamadaki yeri

Passport Index'in verilerine göre 2022'de dünyanın en güçlü pasaportları duyuruldu. Listenin 1 numarasında ise Avrupa ülkeleri bulunmuyor. İşte o şaşırtan liste...

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gülümseten Kasım" kampanyası ile şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyasına imza atılacağını belirtti. İşte Amazon'un o kampanyasının detayları...

Geçen yıl 100 liraya dolan gıda sepeti şimdi kaç liraya doluyor?

Birleşik Kamu İş Sendikası'nın yaptırdığı araştırmada geçen yıl Eylül ayında 100 liraya dolan gıda sepetinin bugün kaç liraya dolduğu gözler önüne serilirken aynı dönemde, emeklinin ve çalışanın 100 lirasının ise bugün ne kadar olduğu soruları yanıt buluyor.

EYT'de en güçlü formül ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı! Hemen siz de bakın!

Hükümet merakla beklenen 3600 ek göstergeden sonra emeklilikte yaşa takılanlar (EYT’liler) için de çözüm formülleri üzerinde çalışıyor. Peki merakla beklenen EYT çalışmasında en güçlü formül hangisi? İşte merak edilen detaylar...

Dyson V12 Detect Slim Süpürgeye zam geldi! En kompakt ve en güçlü kablosuz süpürge kaç TL? 26 Haziran 2022 fiyat listesi

Dyson V12 Detect Slim Kablosuz Süpürge, Dyson'ın en kompakt ve en güçlü kablosuz süpürgesi olarak ön plana çıkıyor. Dyson V12 Detect Slim Süpürgeye zam geldi. Peki Dyson V12 Detect Slim Süpürge kaç lira? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi..

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Dyson V12 Detect Slim Süpürge fiyatları kaç TL? En kompakt ve en güçlü kablosuz süpürge! 30 Mayıs 2022 fiyat listesi

Dyson V12 Detect Slim Kablosuz Süpürge, Dyson'ın en kompakt ve en güçlü kablosuz süpürgesi olarak dikkat çekiyor. Peki Dyson V12 Detect Slim Kablosuz Süpürge fiyatları kaç lira? İşte Dyson V12 Detect Slim Kablosuz Süpürge 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

türkiyenin en güçlü inşaat ceoları Haberi

türkiyenin en güçlü inşaat ceoları

İş dünyasında 40 yaş altı genç yöneticilere üst kademelerde yer ayıran şirketlerin sayısı hızla artmaya başladı. Milyarlarca dolarlık işe imza atan dev holdinglerden, henüz kurulalı birkaç yıl olmuş umut vaat eden yenilikçi şirketlere kadar pek çok alanda, 40 yaş altı CEO'lara ilgi giderek yükseliyor. 2025 yılında, toplam iş gücünün %75'ini gençlerin oluşturması beklenmekte.


40. Nur Hidayetoğlu- Hertz Türkiye Genel Müdürü

Yaşı: 36


Ciro: 32 milyon TL


İstihdam: 170 kişi


39. Ümit Küçükmustafa- Bioderma Genel Müdürü

Yaşı: 39


Ciro: 35 milyon TL


İstihdam: 217 kişi


38. İsmet Öztanık- Lucis Global & Lucis İntiative CEO'su

Yaşı: 30


Ciro: 40 milyon TL


İstihdam: 450 kişi


37. Polat Gülman- Gülman Grup CEO'su

Yaşı: 36


Ciro: 70 milyon TL


İstihdam: 150 kişi



36. Sami Habbab- Delta Rubis CEO'su

Yaşı: 39


Ciro: 82 milyon TL


İstihdam: 150 kişi



35. İpek Kıraç- Sirena Marin CEO'su

Yaşı: 32


Ciro: 91...