29 / 03 / 2024

Türkiyenin en prestijli konut projeleri

Türkiyenin en prestijli konut projeleri

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Tüketiciler en çok nelerden şikayetçi? Hangi sektörler memnun etti, hangi sektörler mağdur etti?

Şikayetvar platformuna, geçtiğimiz aralık ayında adeta şikayet yağdı. Bir yıl içerisinde 450 bine yakın şikayeti çözüme kavuşturan platform, 2022 yılı verilerini açıklayarak tüketicilerin en çok şikayet ettiği sektörleri kamuoyuna duyurdu.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Huawei Nova 9 SE'ye Teknosa'dan indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan tekno fırsat geldi! Teknosa, telefon alacaklara müjdeyi verdi! Türkiyenin en popüler tekno marketlerinden biri olan Teknosa, Huawei Nova 9 SE'ye indirim yaptı! Peki, Teknosa'da Huawei Nova 9 SE fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye en çok buğday ithal eden 3. ülke oldu! BM Gıda Görünümü Raporu'nda resmen açıklandı! İşte sebebi...

Birleşmiş Milletler'in (BM) Haziran'da yayımladığı iki ayrı gıda görünümü raporunda Türkiye en çok buğday ithal eden ülkeler arasında yer alıyor. Peki Türkiye neden en çok buğday ithal eden ülke oldu? İşte ayrıntılar... 

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Güniz Çelen'e en prestijli gayrimenkul ödülü!

Davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE) tarafından verilen en prestijli ödül olan James D. Landauer/John R. White ödülüne bu yıl Güniz Çelen layık görüldü.

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

Borusan Oto Kıbrıs'ın en prestijli tesisini inşa ediyor!

Borusan Oto showroom yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, KKTC’nin en prestijli tesisinin inşaatına başladı.

İzmir'den iki proje en prestijli gayrimenkul yarışmasında!

Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması 'Sign of the City Avvards'ta İzmir'in iki devi, devam eden projeler arasında beş dalda finale kaldı.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Türkiyenin en prestijli konut projeleri Haberi

Türkiyenin en prestijli konut projeleri

İtalyan tasarım anlayışı ve estetiği ile tüm dünyadaki banyo dekorasyon trendlerine yön veren ISVEA, pek çok büyük ve saygın projede tasarımlarıyla göz dolduruyor.  


ISVEA’nın ödüllü tasarımları NEF projelerinde İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinde inşa edilen NEF 98 ve NEF 08 banyolarında ultra ince kenarlı, iddialı ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Sistema Frame Sharp&Slim lavabolar ve A’Design Award 2014’te ödüle layık görülen, ince hatları ile zarif bir görünüme sahip olan Sentimenti asma klozetler tercih edildi. NEF 22 projesinde ise Sistema lavaboların yanı sıra ödüllü tasarım stüdyosu Nativita Design Studios imzası taşıyan, IF Design, Red Dot Design, A’Design Award ve Plus X Award ödüllerinin sahibi Sott’Aqua serisi’ne ait ince kenarlı lavabolar kullanıldı.


Sur Yapı İlkbahar projesinde doğaya dost tasarımlar

Sur Yapı Mimari Grubu...