29 / 03 / 2024

Türkiyenin Gayrimenkul Liderleri 2017 Araştırması

Türkiyenin Gayrimenkul Liderleri 2017 Araştırması

Fortis Sinanlı, Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri 2017 Araştırması'nda iki ödüle layık görüldü. 

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Türlü tarafından kuruldu.

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon 575 bin TL sermaye bedeli ile Öztatlı Otomotiv Petrol Ürünleri tarafından kuruldu.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Erkeçoğlu tarafından kuruldu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Türken tarafından kuruldu.

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Ervanur Özçelik tarafından kuruldu.

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Tıs Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıs Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Alıreza Yaman ve Deniz Yaman ortaklığında kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Türkiyenin Gayrimenkul Liderleri 2017 Araştırması Haberi

Türkiyenin Gayrimenkul Liderleri 2017 Araştırması

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından gerçekleştirilen Real Estate Stars 2017 Araştırması töreni Ritz Carlton Otel'de gerçekleştirildi. Fortis Sinanlı şitketiSinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group ortaklığıyla kuruldu. Törende Yiğit İDK Group adına İDK Yönetim Kurulu Başkanı Bilal İdikurt ve Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, gayrimenkul sektörüne yaptıkları katkılardan dolayı sertifikalarını aldı.


Fortis Sinanlı, Yeni Kadıköy projesi ile 2017 yılında Avrupa'nın En İyi Karma Yaşam Projesi Ödülü'ne de layık görülmüştü. Proje Mart 2019'da teslim edilecek. metrobüs, metro ve Avrasya Tüneli’nin yanında, Kadıköy Meydanı, Moda Mahallesi ve Bağdat Caddesi’nin kesiştiği noktada yer alan proje, şehrin merkezinde bir yaşam vadediyor. 


1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede ofislerde ise 50 metrekareden 1000 metrekareye kadar alternatifler bulunuyor. Projede yüzde 1...