26 / 04 / 2024

türkiyenin ilk özel müzesi

türkiyenin ilk özel müzesi

Türkiye'nin ilk özel müzesi olan Sedberk Hanım Müzesi, daha büyük bir alana taşınacak...

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Mercedes-Benz'in yeni serisi Türkiye’ye özel motorla geldi...

Türkiye’de ilk olarak Mercedes-Benz E 220 d 4MATIC ve Türkiye’ye özel üretilen E 180 motor seçenekleri sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

Türkiye ekonomisi 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 4 büyüdü! TÜİK rakamları tek tek açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamı açıklandı. Peki Türkiye ilk çeyrekte yüzde kaç büyüdü? İşte o rakamlar...

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

Türiye'den altın rekoru! Altın alımlarında Türkiye ilk sırada

Merkez bankalarının altın alımları 2022 yılı içinde 9 ayda 673 tonla 55 yılın zirvesini gördü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu dönemde 94,7 tonluk alımla ilk sırada yer alıyor.

Ford'dan Türkiye'ye özel kampanya! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford'dan Türkiye'ye özel bir kampanya geldi. Buna göre Trend X'in fiytlarında indirim var. İşte güncel fiyat listesi. 

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan kriz nedeniyle artan enerji fiyatları Avrupalıları kış turizmine itiyor… Türkiye’nin Avrupalılar için ilk tercih olması bekleniyor.

Citroen'den Türkiye'ye özel ucuz ve az yakan otomobil müjdesi

Türkiye'de aşırı artan otomobil fiyatları üreticileri daha ekonomik ve az yakan araç üretmeye sevk etti. Son dönemin popüler Fransız markası Citroen, Türkiye'ye özel olarak üretilecek bir otomobilin proje aşamasında olduğunu duyurdu.

Dünyanın ilk özel konut yatı görücüye çıktı!

Dünyanın ilk özel konut yatı projesi Somnio'un iç tasarımından ilk kareler görücüye çıktı. Fiyatı 11.2 milyon dolardan başlayan bu evlerin sahipleri davet veya tavsiye ile seçilmiş kişiler olacak.

türkiyenin ilk özel müzesi Haberi

türkiyenin ilk özel müzesi
Türkiye'nin ilk özel müzesi olan Sedberk Hanım Müzesi, daha büyük bir alana taşınacak. Vehbi Koç Vakfı Genel Müdürü Erdal Yıldırım, akıllarında müzeyi taşıma fikrinin hep varolduğunu söyledi. Yıldırım, 2010 yılında Beyoğlu'nda çağdaş sanat galerisi olarak Arter'i açtıklarını ve 2013 yılında Çağdaş Sanat müzesinin inşaatına başlayacaklarını ifade...