26 / 04 / 2024

türkiyenin karayolları yapımı için harcadığı para

türkiyenin karayolları yapımı için harcadığı para

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karayolları 64. Bölge Müdürleri Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Elvan, “Son 12 yılda sadece kara ulaştırmasına harcamış olduğumuz meblağ 100 milyar TL’yi bulmuştur” dedi...

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Arsa ve arazisi bedelsiz kamulaştırılanlar dikkat! AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) yol yapımı gerekçesiyle bir taşınmazı bedelsiz kamulaştırdığı belirlendi. AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi. İşte ayrıntılar...

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları belli oldu mu? KGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? 

Karayolları Genel Müdürlüğü  3 bin işçi alımı  başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden 2-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılmıştı. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları belli oldu mu? KGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? 

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

Karayolları Genel Müdürlüğü tam 3 bin işçi alacak! Hemen başvurun!

Ulaştırma Bakanlığı’na bünyesinde faaliyet gösteren Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 3 bin işçi alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlan kapsamında, çeşitli mesleklerde işçi alımı yapılacak. Peki, kontenjan dağılımı nasıl, adaylarda aranan koşullar nelerdir? İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Karayolları Genel Müdürlüğü birçok alanda rekor sayıda işçi alımı yapacak! Sürücü operatörü, yapı ustası, aşçı...

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılı kapsamında personel, memur ve işçi alımı hakkında son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok alanda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alacak! KPSS-2022/7 kılavuzu yayınlandı! Son Gün 21 Nisan!

Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı tercihleri için ÖSYM KPSS-2022/7 tercih kılavuzunu yayımladı. Peki, başvurular nasıl yapılacak, ne zaman bitecek ve başvuru yapmak için aranan koşullar nelerdir? İşte tüm ayrıntılar...

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

türkiyenin karayolları yapımı için harcadığı para Haberi

türkiyenin karayolları yapımı için harcadığı para


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, “Son 12 yılda sadece kara ulaştırmasına harcamış olduğumuz meblağ 100 milyar TL’yi bulmuştur” dedi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karayolları 64. Bölge Müdürleri Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Elvan, kalkınmanın ve gelişmenin en önemli dinamiklerinden bir tanesinin karayolları olduğunu belirterek, “Karayolu taşımacılığı veya sadece karayolu da erişebilirliğin önemli parçalarından biridir. 2002 yılı öncesine baktığımızda ulaşım alt yapısı itibari ile hem karayolu hem denizyolu, demiryolu, havayolu itibari ile bırakın gelişmiş ülke standartlarında olmayı, birçoğu gelişmekte olan ülke standartları altındaydı. Ancak son 12 yılda özellikle ulaştırma sektörüne yapılan çok ciddi yatırımlar ile Türkiye birçok alanda gelişmiş ülke standartlarına ulaşmıştır. Son 12 yılda sadece kara ulaştırmasına harcamış olduğumuz meblağ 100 milyar TL’yi bulmuştur. Bu çok...