26 / 04 / 2024

türkiyenin turizm markası

türkiyenin turizm markası

Bakan Çelik: "Türkiye'nin bir turizm markası olarak seviyesini ve kalitesini korumak zorundayız. Dolayısıyla herhangi bir kriz söz konusu diye Türkiye'nin turizm markasının standartlarından taviz veremeyiz" dedi.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Emre Cankaya ve Zafer Karabacak ortaklığında kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Sunspace İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sunspace İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Konyalıoğlu Bozkurt tarafından kuruldu.

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet    Köseoğlu tarafından kuruldu.

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Beker tarafından kuruldu.

türkiyenin turizm markası Haberi

türkiyenin turizm markası

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye'nin bir turizm markası olarak seviyesinin ve kalitesinin korunması gerektiğini belirterek, "Herhangi bir kriz söz konusu diye Türkiye'nin turizm markasının standartlarından taviz veremeyiz" dedi. 


Bakan Çelik, Rusya'nın başkenti Moskova'da bu yıl 22'ncisi düzenlenen Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda (MITT) bulunan Türkiye standını ziyaret etti. 


Fuarda bin 254 metrekare alana kurulan Türkiye standını gezen Çelik, sektör temsilcileri ve katılımcılarla sohbet etti. 


Bakan Çelik, Türkiye standında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ben de bizzat buraya gelerek turizmcilerimize desteğimi göstermek istedim. Aynı zamanda Rus muhataplarımla çeşitli görüşmeler gerçekleştireceğim. İnşallah aldığımız tedbirler olumlu sonuç verecek" dedi. 


Rusya'nın, Türk turizmi için çok önemli bir pazar olduğunu ifade eden Çelik, "Burada bir kaybın yaşanmasını istemiyoruz. Ama sadece kriz, risk ve negatif gelişme odaklı...