19 / 04 / 2024

türkmenbaşı bulvarı çalışmaları

türkmenbaşı bulvarı çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi’nin Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlayacak önemli projesi için Mithatpaşa Mahallesi’nde kamulaştırılan binaların yıkımına başlandı.

Adana Dumlupınar Mahallesi'nde çıkmaz sokaklar açılıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkmenbaşı Bulvarı'nı Obalar Caddesi'ne bağlayacak yeni bulvar çalışmaları sırasında çıkmaz sokakları da bir bir açıyor.

İstanbul'da deprem çalışmaları tam gaz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal konutlara ve deprem çalışmalarına ilişkin önemli yol kat edildiğini belirtti. "2 bine yakın sosyal konutu tamamlayıp anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik" diyen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yürütülen deprem çalışmalarını da paylaştı.

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları mecliste!

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Amasya Badal Tüneli'nin kazı çalışmaları tamamlandı! 

Amasya Merzifon'da inşa edilen Badal Tüneli'nde yürütülen kazı çalışmalarında sona gelindi. Amasya Valisi Osman Varol, "Tünelin kazı çalışması tamamlandı, ışık göründü" dedi...

Kop Tüneli'nde çalışmalar yeniden hızlandı!

Karadeniz ile Doğu Anadolu'yu birbirine bağlayan en önemli arterlerden biri olan Kop Tüneli'nde çalışmalar yeniden hızlandı...

Yeni Zigana Tüneli'nde çalışmalar tam gaz!

Doğu Karadeniz'i Ortadoğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu üzerinde yapımı süren ve Avrupa'nın en uzunu olacak Yeni Zigana Tüneli'nde çalışan işçiler, bu büyük projeyle ülkelerine katkı sağlamanın gururunu yaşıyor.

Mevlüt Uysal metro çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metro çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uysal, metro ihalelerin iptal edilmesi ve devam eden metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Salarha Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor!

Tamamlandığında Rize’nin şehir ulaşımında önemli bir rahatlık sağlayacak olan Salarha Tüneli için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ovit Tüneli'nde çalışmalar yüzde 90 tamamlandı!

13 Mayıs 2012 tarihinde temeli atılan Ovit Tüneli'nde inşaat çalışmalarında sona gelindi. Tünelin bu yıl sonunda hizmete girmesi bekleniyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nde çalışmalar başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri kapsamında Ihlamur Kasrı'nda kazı çalışması başladı. Kasıra zarar vermemesi için 10 metre kadar uzaklıkta yapılan çalışmalar Marmara Üniversitesi otoparkında sürüyor.

Antalya Kent Müzesi'nde ön çalışmalar tamam!

Antalya Kent Müzesi projesi Türkiye’nin en büyüğü olacak. Kent Müzesi'yle ilgili tüm ön çalışmalar tamamlandı. Müzenin 2018 yılı sonbaharında tamamlanması planlanıyor.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli projesinde çalışmalar başladı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

türkmenbaşı bulvarı çalışmaları Haberi

türkmenbaşı bulvarı çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yıkımın başladığı bölgeye gelerek çalışmaları denetledi, çalışmalarla ilgili İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Mevzuata Aykırı Yapılar Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu’ndan bilgi aldı.


Kamulaştırma işleminin büyük ölçüde tamamlandığını ve yıkımın bitmesinin ardından bulvar çalışmalarına başlanacağını belirten Zihni Aldırmaz, “Türkmenbaşı Bulvarı Mithatpaşa Bulvarı’ndan geçerek Havaalanı Kavşağı’na bağlanacak. Dumlupınar Mahallesi’nde de yıkım çalışmalarında sona gelindi. Orada da bulvar çalışmaları başlıyor. Böylece Türkmanbaşı Bulvarı Havaalanı Kavşağı’na oradan Obalar Caddesi’ne bağlanmış olacak ve Adana kuzey-güney yönünde önemli bir aksa kavuşmuş olacak” dedi.


Türkmenbaşı Bulvarı’nın Denizli Mahallesi’nde tren hattının altından geçerek tünelle devam edip Havaalanı Kavşağı’na bağlanacağını açıklayan Zihni Aldırmaz, yıkımın yapıldığı bölgede esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.


Vatandaşlar da mahalleden bulvar geçecek olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler ve Zihni Aldırmaz’a yapılan...