24 / 04 / 2024

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri teslim tarihi

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri teslim tarihi

Toplamda 72 konuttan meydana gelen ce İzmir'de yükselen İdeal Yaşam Evleri daire fiyatları nı haberimizden öğrenebilirsiniz. Türksal İnşaat projesi olan İdeal Yaşam Evleri'nde 20 ay vadelendirme yapılabiliyor...

Türksal İnşaat ideal Yaşam Evleri örnek daire!

5 bin 359 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Çiğli İdeal Yaşam Evleri projesi Türksal İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Türksal İnşaat ideal Yaşam Evleri örnek daire resimleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İdeal Yaşam Evleri ulaşım!

İdeal Yaşam Evleri ulaşım ; Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri İzmir Çiğli bölgesinde 8909 Sokak No: 38 Balatçık Mh. Çiğli, İZMİR PK 35620 adresinde yer alıyor...

İdeal Yaşam Evleri İzmir teslim tarihi!

İdeal Yaşam Evleri İzmir teslim tarihi olarak Ağustos 2014 belirlendi. Projede yer alan konutlardan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri projesi!

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri projesi ödeme planına göre 0,29 faiz oranı ile 48 ay, 0,39 faiz oranı ile 60 ay, 0,49 faiz oranı ile 120 ay taksit yapılıyor...

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri!

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri kapsamında 72 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. İzmir Mahall Bomonti projesinde fiyatlar 406 bin TL'den başlıyor...

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bilal Balkan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Narlıoğlu tarafından kuruldu.

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Aşçı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kd Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kd Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Katip Ayşın ve D. K. Rashıd ortaklığında 125 bin TL sermaye ile 18 Temmuz 2017'de kuruldu.

Tasarı Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tasarı Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi İnan Tekcan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Kaan Kuştul tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ege Eps Yalıtım İnşaat Makine Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Eps Yalıtım İnşaat Makine Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Özdemir Ilık tarafından kuruldu.

Deltamet Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deltamet Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Narlıoğlu, Cemil Karagül ve Onur Metin ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri teslim tarihi Haberi

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri teslim tarihi

İdeal Yaşam Evleri daire fiyatları na geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. İzmir'de konumlandırılan İdeal Yaşam Evleri 72 konuttan meydana geliyor. 


5 bin 359 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen ve 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire seçeneklerini bünyesinde barındıran İdeal Yaşam Evleri Türksal İnşaat imzası taşıyor. 


İdeal Yaşam Evleri daire fiyatları!


Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri satılık daire fiyatları 146 bin liradan başlıyor. İzmir Çiğli İdeal Yaşam Evleri'nde 2+1 konutlar 146 bin TL'den, 3+1 konutlar 169 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


İdeal Yaşam Evleri İzmir iletişim bilgilerine göre projeye, (0232) 329 22 23 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Projede; yüzme havuzu, oyun alanları, fitness salonu mevcut. 


Telefon: (0232) 329 22 23

Web Adresi:...