29 / 03 / 2024

TÜSODER aydın ağaoğlu

TÜSODER aydın ağaoğlu

Uzunca bir süredir elektrik dağıtım şirketlerinin tüketicilerden belirli bir oranda kaçak bedeli tahsil ettiğini dile getiren Ağaoğlu, tüketicilerin bu bedelleri geri almasının hiç de söylendiği gibi kolay olmadığını anlattı...

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu!

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu. Aynı zamanda şirket “İtibarda İstikrar Ödülü”nün de sahibi oldu. 

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Sena Ağaoğlu'nun gelinliği ile üç daire alınır!

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi. Sena Ağaoğlu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikâh masasına oturdu. Ali Ağaoğlu, damadına 28 milyon liralık yalı hediye etti. İşte Ağaoğlu'nun kızının düğünden ilginç detaylar.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu, Hürriyet'ten köşe satın aldı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a gazeteden sayfa satın alarak yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu yatını Scorpions grubuna tahsis etti!

Ali Ağaoğlu misafirperverliğini gösterdi. İşadamı, lüks yatını konser için Türkiye’ye gelen Scorpions grubuna tahsis etti.

Coldwell Banker Maximum, KKTC'de Ağaoğlu'yla anlaştı!

“Türkiye’nin Yaşam Mimarı” sloganıyla inşaat sektörüne damgasını vuran Ağaoğlu, birbirinden şahşahalı ve lüks projeleriyle artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de satışta.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

TÜSODER aydın ağaoğlu Haberi

TÜSODER aydın ağaoğlu


Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Aydın Ağaoğlu, dolandırıcıların, banka masraflarında olduğu gibi kayıp kaçak bedelinin kısa sürede iadesini sağlayacakları vaadiyle vatandaşları, 90-200 lira arasında bedelle boş dilekçe örnekleri satarak mağdur etmeye başladığını belirterek, kayıp kaçak bedelinin tüketiciye iadesinin mevşut şartlarda hiç de kolay olmadığını söyledi. 


Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, son günlerde elektrikte kayıp kaçak bedellerinin tüketiciye yansıtılması ve bunların iadesi konusunda bilgi kirliliği yaşandığını vurguladı. Uzunca bir süredir elektrik dağıtım şirketlerinin tüketicilerden belirli bir oranda kaçak bedeli tahsil ettiğini dile getiren Ağaoğlu, tüketicilerin bu bedelleri geri almasının hiç de söylendiği gibi kolay olmadığını anlattı. Bu konuyla ilgili tüketicilerin ikinci kez mağduriyet yaşayabileceği uyarısında bulunan Ağaoğlu, şunları kaydetti:


"Dolandırıcılar, banka masraflarında olduğu gibi kayıp kaçak bedelinin kısa sürede iadesini sağlayacakları vaadiyle vatandaşları, 90-200 lira...