29 / 03 / 2024

tuzla konaşlı imar davası

tuzla konaşlı imar davası

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl, Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. Bingöl, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tuzla Marmados Sitesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Tuzla Cami Mahallesi Marmados Sitesi ve Yakın Çevresine İlişkin Askı İtirazları kapsamında hazırlanmış olan 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve İlave NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği ve İlave UİP askıya çıkarıldı.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Tuzla Aydıntepe imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydıntepe Mahallesi 279 Ada 3 Parsel ile Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri 2021 yılının sonuna kadar tamamlanacak.

TOKİ Tuzla Konaşlı 508 konut ihalesi bugün!

İstanbullu vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı Konaşlı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı Konaşlı projesi için düğmeye bastı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi,Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevkii 508 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden yaptırım açıklaması! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle açıklama yapan site yönetimi yaptırım yaptıklarını doğruladı. 

Tuzla'daki lüks sitede yeni skandal! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle basına açıklama yapan kat maliklerine bu kez basınla konuştukları için kendilerine 2 bin lira ceza kesildiği iddia edildi. 

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

Tuzla’da lüks sitenin yönetimine 'Asgari ücret cezası' tepkisi!

Tuzla’da yer alan 250 konutluk lüks bir sitede, inşaat firması geçici olarak site yönetimini üstlendi. İddialara göre, son 3 aydır yönetimin yapmış olduğu bazı uygulamalar ve cezalar site sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

tuzla konaşlı imar davası Haberi

tuzla konaşlı imar davası

Tuzla Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu ileri süren CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl, “Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı şahsım hakkında gerçeğe aykırı beyanlarda bulunmaktadır. Yalan söylediğimi ve eski Başbakan Binali Yıldırım sayesinde iptal edildiğini söyledi. Ben Şadi beyi anlıyorum, panik oldu. 2009 yılından bu yana imarsız ve kendi kaderine bıraktığı Konaşlı Halkına bizler sahip çıktık. Bir an önce planları askıya çıkartın ve parselasyon çalışmasına başlayın. Bu halk dayanıklı bir binada oturmayı hak ediyor” diye konuştu.

Cumhuriyet'ten İlayda Kaya'nın haberine göre; Eren Ali Bingöl, Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eren Ali Bingöl,...