19 / 04 / 2024

Tuzla Marina iş ilanı

Tuzla Marina iş ilanı

Tuzla Marina, Tuzla Belediyesi’nin mesleki eğitim verdiği adaylar arasından işçi tespitine başladı. Marina, Tema Park ve AVM ’de istihdam edilecek personel için, iş görüşmelerine başlandı.

Tuzla Marina projesinde sona gelindi!

Tuzla'da; arsa ve konut değerlerini şimdiden arttıran, 2015 Mayıs'ında açıldığında bölgede ciddî istihdam sağlayacak Tuzla Marina, Venedik benzeri tasarımı, oteli, AVM'si, dev akvaryumu, kültür ve eğlence mekânları ile istanbul'un cazibe merkezi olacak.

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 577 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konut ve 40 dükkanlık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla projesi için düğmeye bastı. Projede 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiş tarihi açıklandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

TOKİ Tuzla projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek olan 281 konut ve 28 iş yeri için ÇED süreci başladı.

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

TOKİ Ankara Altındağ kura çekilişi 6 Mayıs'ta!

TOKİ projelerinde başvuru süreçlerinin tamamlanmasının ardından kura heyecanı başladı. İstanbul Ayazma, Kayaşehir, Tuzla konutları için başvuruda bulunan vatandaşlar, merakla TOKİ’den gelecek açıklamayı bekliyor. Peki, TOKİ 50 bin sosyal konut projesi için kura çekimi ne zaman gerçekleştirilecek?

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla Marina iş ilanı Haberi

Tuzla Marina iş ilanı


Tuzla Marina, Tuzla Belediyesi’nin mesleki eğitim verdiği adaylar arasından işçi tespitine başladı. Marina, Tema Park ve AVM’de istihdam edilecek personel için, iş görüşmelerine başlandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina bir yandan açılışa hazırlanırken bir yandan da işbaşı yapacak personel seçimiyle kadrosunu oluşturmaya başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ihale dosyası şartnamesine aldırdığı madde gereği Tuzla’da oturan işsizlerin istihdam edileceği Tuzla Marina’da, işveren-işçi görüşmeleri de başladı. Viaport Grup İnsan Kaynakları Direktörü Faruk Erdurcan, Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği mesleki eğitimlere katılan işçi adayları ile görüşmelere başladı.

Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde işçi adayları ile bir araya gelen Erdurcan, “Tuzla Marina’da 2127 kişiyi istihdam edeceğiz. Marina’da ihale şartlarına uygun olarak Tuzla’da oturan, Tuzla Belediyesi’nin...