18 / 04 / 2024

tuzla modern ulaşım bilgisi

tuzla modern ulaşım bilgisi

Tuzla Modern ulaşım bilgisi ve iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Tuzla Modern Evleri'nde teslimlerin Mayıs 2014 yılında yapılması planlanıyor. Tuzla Modern'de fiyatlar 240 bin liradan başlıyor...

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da bulunuyor. Peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanan proje toplam 722 adet daireden oluşuyor.

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım!

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da 300 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ulaşım bilgileri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Evora İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Teknik Yapı Evora İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Evora İstanbul Teknik Yapı ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da Teknik yapı tarafından hayata geçirilen Evora İstanbul toplamda 4 bin 979 konut ve 100 dükkandan oluşuyor. Evora İstanbul Teknik Yapı ulaşım adresi olarak İstanbul Tuzla'da yer aldığı belirtildi.

Tuzla Lokum Evler ulaşım bilgileri!

Tuzla Lokum Evler ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika mesafede yer alıyor. Lokum Evler DKY projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da inşa ediliyor.

Lokum Rezidans Tuzla ulaşım!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Rezidans Tuzla ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım!

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Tuzla Aydınlı'da yer alan Lokum Evler projesi üniversiteler bölgesine 12 dakika, sahile 8 dakika mesafede konumlanıyor...

tuzla modern ulaşım bilgisi Haberi

tuzla modern ulaşım bilgisi


Toplam 182 adet konutun yer aldığı Tuzla Modern Evleri projesinin ikinci aşamasında spor kompleksi ve AVM inşa edilecek. Tuzla Modern ulaşım bilgisi ve iletişim bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 


Tuzla Modern projesi Taha İnşaat ve Mekay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Tuzla Modern Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri sunuluyor.


Tuzla Modern tanıtım ofisi ile 0216 446 94 94 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz. Tuzla Modern Evleri projesinde teslimler 2014 yılı Mayıs ayında yapılıyor. Tuzla Modern Evleri'nde fiyatlar 240 bin liradan başlıyor.


Tuzla Modern Evleri projesinde dairelerin alanları 82 emtrekare ile 206 metrekare arasında değişiyor. Tuzla Modern Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde vade...