26 / 04 / 2024

Tuzla restaurant açılışı

Tuzla restaurant açılışı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Şelale Park'ta Şelale Restaurant & Cafe ve Tuzla Belediyesi Bay ve Bayan Havuzlarının açılışı birlikte gerçekleştirildi.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Tuzla'daki ormanlık alanın bir bölümü imara açılıyor!

Tuzla Tepeören'de yer alan ormanlık alan imara açılıyor. Yapılan plan değişikliği kapsamında Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı alana üniversite yapacak.

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi bugün açılıyor!

Son teknolojiye sahip, 250 yataklı Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla bugün Tuzla'da açılıyor.

Rayahelamal Gıda Restaurant Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayahelamal Gıda Restaurant Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Ammar Ajlounı tarafından 100 bin TL sermaye il 29 Haziran'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, A.Menderes Vatan Bulvarı'nda kuruldu.

Double Tree by Hiton Tuzla'da açıldı!

Double Tree by Hilton bugün, İstanbul’un Anadolu yakasının doğusunda yer alan en yeni oteli Double Tree by Hiton-İstanbul Tuzla’nın açılışını duyurdu. Otel, 29 Mayıs 2015’te kapılarını açıldı.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Viaport Marina ne zaman açılıyor?

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema park Mayıs ayında açılacak..

Referans Tuzla'da satılık daireler ne zaman teslim?

Gelecek Yapı tarafından inşa edilen Referans Tuzla projesi 4 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiyor. Peki Referans Tuzla'da satılık daireler ne zaman teslim?

Tuzla Marina açılışa hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak..

Tuzla Şelale Restaurant açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Şelale Park'ta Şelale Restaurant & Cafe ve Tuzla Belediyesi Bay ve Bayan Havuzlarının açılışı birlikte gerçekleştirildi.

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak. Tuzla Marina'daki istihdam ve kariyer imkânından Tuzla'da oturanlar yararlanacak..

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Anadolu Yakası Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor. Marinada AVM, tema park ve otel de ter alacak.

Tuzla restaurant açılışı Haberi

Tuzla restaurant açılışı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Tuzla Belediyesi bay ve bayan havuzlarının ardından Şelale&Restaurant Cafe'nin açılışı gerçekleştirildi. 


Tuzla'da Yaşamak Ayrıcalıktır Açılışta konuşan Tıızla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Şelale Park'ın Türkiye'nin en fonksiyonel parkı olduğunu söyledi. 100 dönümlük alanın geçmişteki halini hatırlatan Başkan Yazıcı, "Tuzla'da yaşamanın ayrıcalığını ortaya koyacak olan hizmetleri hep birlikte açıyoruz." dedi. Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Türkiye'nin en fonksiyonel parkında havuzların ve sosyal tesislerinin açılışını birlikte gerçekleştireceğiz. İlk zamanlar duvarı konuşulan, Berlin duvarı gibi aşılamayan duvarın arkasında neler olduğunu, bir kent...