29 / 03 / 2024

Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi nerede

Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi nerede

Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hümeyra Okat, Hasan Turhan Tezcan ve Mustafa Selami Tezcan ortaklığında kuruldu. 

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Kahrıman tarafından kuruldu.

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Abuzer Kayhan tarafından kuruldu.

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Kübra Çifçi ve Zühal Maraş ortaklığında kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi nerede Haberi

Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi nerede

Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi Hümeyra Okat, Hasan Turhan Tezcan ve Mustafa Selami Tezcan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi iş konusu; a-İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Postane mahallesi 7941 parseldeki arsa üzerine inşa edilen “TUZLAPORT” Sitesinin (“Site”) bilcümle tesisleri ve teknik gruplarının, sistemlerinin işletme,bakım ve onarım işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi adres; ABDURRAHMANGAZİ MAHALLESİ RAVZA CAD.NO:3/6...