28 / 03 / 2024

twitter

twitter

Tesla ve SpaceX'in hem kurucusu hem de yöneticisi Elon Musk, sosyal medya devi Twitter'ı satın almaya yönelik 44 milyar dolarlık anlaşmanın fesih edilmesi adına yeni bir mektup gönderdi.

Özgür Demirtaş çileden çıktı! 'Sen kimsin?'

Ünlü finans profesörü, akademisyen ve yazar Özgür Demirtaş, bir Twitter kullanıcısının eleştirel yorumu üzerine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

TikTok’tan rekabeti kızıştıracak yeni özellik!

Son dönemin en popüler sosyal medya platformu TikTok, kullanıcıların hikayelerini Facebook ve Instagram'da paylaşmalarına izin verecek yeni bir adım attı. 

Dünyanın konuştuğu satın almada yeni gelişme Herkes bu şartı konuşuyor

Sosyal medya devi Twitter'ı 44 milyar dolara satın alma anlaşmasını geçtiğimiz 8 Temmuz'da fesheden çılgın milyarder Elon Musk, bir kullanıcı yorumuna verdiği yanıtta, anlaşmayı yeniden devreye sokma şartını açıkladı. Musk anlaşmayı Sahte veya spam hesaplarla ilgili birden fazla bilgi talebine hiçb

Elon Musk Twitter ile mahkemelik oluyor! Dünyanın en zengin insanı öyle bir şey yaptı ki

Twitter’ı satın alma isteği ile dünyanın gündemine oturan ve hisseleri tepetakla eden Elon Musk’a satın almak istediği Twitter tarafından dava açılıyor. İşte detaylar…

Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? 14 Temmuz Twitter çökme sorunu...

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

Twitter açıkladı! Elon Musk etkili oldu, o hesaplara engel

Twitter, Elon Musk'ın da etkisiyle her gün 1 milyondan fazla bot hesabı kaldırdığını açıkladı. 

Twitter, o ülkeye savaş açtı! İşte nedeni...

Twitter, Hindistan hükümetine dava açtı. Hükümetin korona politikasıyla ilgili eleştirilerine kadar çok sayıda içeriğin kaldırılmasını talep ediyor. 

Elon Musk'tan dikkat çeken "1453" mesajı

ABD'li milyarder Elon Musk, twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Musk, İstanbul’un Fethi’ne gönderme yaparak bir görsel paylaştı.

Elon Musk gözünü zirveye dikti! İşte yeni hedefi

Tesla ve SpaceX'in CEO'su dünyaca ünlü milyarder Elon Musk, Twitter'ın çalışanlarıyla ilk defa sanal ortamda bir araya gelerek soruları yanıtladı . Musk Twitter'ın kullanıcı sayısını 4 katına çıkartarak 1 milyar tekil üyeye ulaşmak istediğini ifade etti.

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk kararını verdi...

Elon Musk, Twitter'ı satın alabilmek için kaynak ihtiyacını giderdi. Musk'ın çok kısa süre içerisinde Twitter'ı resmen satın almasını bekleniyor.

Elon Musk’ın satın adlığı Twitter paralı mı olacak? Tüm dünya bu haberi konuşuyor

Geçtiğimiz günlerde Twitter’ı 44 milyara satın alan Elon Musk, ücretli abonelik sistemiyle işleyen Twitter Blue’ya ağırlık vermeyi planladığını açıkladı. Twitter Blue’ya yapılan yatırımların ardından platformun ücretli aboneklikler sayesinde 10 milyar dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

Twitter paralı oldu! İşte ücreti...

Artık gerçekleşiyor gibi görünüyor: Twitter artık ücretli bir hizmet haline geliyor! İşte bu konuyla ilgili ayrıntılar...

İslam Memiş Twitter'dan uyardı: 'Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır'

Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerinden İslam Memiş, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini uyardı. Memiş'in ifadeleri, ekonomi alanında çalışanlar ve halk arasında büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads, kullanıcı kaybetmeye devam ediyor!

Meta'nın eski adı Twitter olan X sosyal medya platformuna rakip olarak kullanıma sunduğu Threads’ın kan kaybını önlemek için masa üstü kullanım özelliği eklenecek.

Twitter'ın yeni özelliğiyle beğeniler gizlenebilecek!

Twitter, Blue abonelerinin faydalanabileceği yeni bir özelliği test ediyor. Bu kapsamda, kullanıcılar isterse beğendiği gönderileri gizleyebilecek. İşte detaylar...

Twitter'a rakip olarak piyasaya sürülmüştü: Threads’in kullanıcı sayısı 100 milyonu geçti!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip olarak piyasaya sürdüğü sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı 100 milyonu aştı. İşte detaylar...

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads 70 milyon kullanıcıya ulaştı!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı bugün itibarıyla 70 milyonu buldu.

Elon Musk'tan yeni hamle; Dikkat! Twitter...

Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan yeni bir hamle daha geldi; ücretli kullanıcılar için tweet karakter sayısını 25.000'e yükseltildi. Ücretli Twitter kullanıcıları dilerlerse tek bir tweet'te 25 bin karakter paylaşabilecek. İşte detaylar...

Twitter'a içerik üretiyorsanız bu habere mutlaka bakın! İsminiz ödeme listesinde olabilir

Twitter, yorum bölümüne reklam koyulması için hesabı onaylanmış kullanıcılara ödeme yapacak. Elon Musk, haberi bir tweet ile duyurdu. Ödemenin birkaç hafta içinde yapılacağını söyledi. İlk ödeme grubu için ayrılan para ise 5 milyon dolar olarak beyan edildi.

Twitter’dan yeni uygulama! Artık çeviri özelliği yok!

Sevilen sosyal medya platformu Twitter,  kullanıcıların başka ülkelerden atılan twitleri kendi diline tercüme etme olanağı veren çeviri özelliği kaldırıldı. Bu hizmetin “twitter blue” özelliği gibi paralı hale getirilip getirilmeyeceği ise merak ediliyor.

Twitter'da şaşılacak hata! Geri geliyor!

Twitter kullanıcıları beklenmedik bir durumla karşılaştılar. Sildikleri tweetler geri geliyor. Nasıl mı? İşte detaylar!

Google Twitter'ın yolundan gidiyor! Artık güle güle diyeceksiniz!

Google, Twitter’ın yolundan ilerliyor. O özellik Google’da da olacak. İşte detaylar!

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Twitter kullanıcılarına müjde! Artık özellikler Twitter’da da olacak!

Elon Musk, Twitter kullanıcılarına müjdeyi verdi. O özellikler artık Twitter’da da olacak. İşte detaylar!

twitter Haberi

twitter

Elon Musk’un gönderdiği mektup, Twitter’ın eski güvenlik sorumlusu Pieter Zatko'nun sosyal medya devinin sahte hesaplarla ilgili çalışmaları konusunda ihbarcı olarak yaptığı suç duyurusunun ardından gönderilmesi dikkati çekti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan başvuruya göre, Musk'ın avukatı Mike Ringler, Twitter'ı satın alma anlaşmasına ilişkin 29 Ağustos 2022’de yeni bir mektup kaleme aldı.

Zatko'nun açıklamalarına dikkat çekilen mektupta, bahsi geçen iddiaların doğru olması halinde Twitter'ın anlaşmanın bazı hükümlerini ihlal ettiği kaydedildi.

Mektupta, bahse konu iddiaların anlaşmanın feshi için ilave ve belirgin temelleri oluşturduğu bildirildi.

Öte yandan, Musk'ın Twitter'ın 'spam' hesapları ölçme yöntemi konusunda şirketin eski güvenlik şefi Zatko'dan bilgi almak istediği aktarıldı.

Twitter’ın eski güvenlik sorumlusu Zatko, ihbarcı olarak yaptığı suç duyurusunda şirketin federal yetkilileri spam ve bot hesaplar konusunda yanlış...