25 / 04 / 2024

TikTok’tan rekabeti kızıştıracak yeni özellik!

TikTok’tan rekabeti kızıştıracak yeni özellik!

Son dönemin en popüler sosyal medya platformu TikTok, kullanıcıların hikayelerini Facebook ve Instagram'da paylaşmalarına izin verecek yeni bir adım attı. 



Her yaştan insanın kullanmaya başladığı TikTok, son dönemin en popüler sosyal medya platformu konumunda. Özellikle TikTok'ta yer alan içeriklerin logolu bir halde diğer sosyal mecralarda dolaşması, platformu daha etkin hale getirdi. Şimdi ise TikTok, Facebook ve Instagram gibi başka sosyal medya platformlarıyla arasındaki rekabeti kızıştıracak yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı.


TikTok hikayelerini Facebook ve Instagram’da paylaşılmasına olanak sağlayacak!

Facebook ve Instagram’ın ana şirketi Meta, birkaç yıldır TikTok'la rekabet ediyor.  Fakat son döneme bakıldığında TikTok, bu rekabette bir adım öne geçmeyi başarmış gibi duruyor. Sosyal medya platformunun geniş bir kullanıcı kitlesi toplayı başarması da bu durumun bir kanıtı gibi gözüküyor.   Bu çatışmalar sonucunda Meta'nın da gittikçe TikTok’e benzemeye başlaması durumu daha da ilginç bir hale getirmiş bulunuyor. Özellikle Instagram’da TikTok paylaşımları her geçen gün daha da çoğalıyor. 

İşte bu konuya dikkat kesilen TikTok'tan oldukça farklı bir hamle gelecek gibi duruyor. Platform kendi içeriklerinin Meta platformlarında olmasını sağlayacak bir özellik geliştiriyor. 

TikTok yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre yakında TikTok hikayeleri Instagram ve Facebook’ta paylaşılabilecek.


Geri Dön