17 / 04 / 2024

Uçarlar Yapı Fly Garden Residence satış ofisi

Uçarlar Yapı Fly Garden Residence satış ofisi

Fly Garden Residence Esenyurt projesinin satışları inşaat başlayana kadar durdurulduğu için Uçarlar Yapı Fly Garden Residence fiyatları hakkında bilgi verilmiyor. Esenyurt Fly Garden Residence projesi 2 blok olarak tasarlandı...

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Uğat tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Uçer tarafından kuruldu.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Uğur ve Suat Uğur tarafından kuruldu.

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zabit Uçan tarafından kuruldu.

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Uğur  Kaya tarafından kuruldu. 

Uçarlar Yapı'ya dolandırıcılık suçlaması!

Oyuncu Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı Uçarlar Yapı hakkında ‘dolandırıcılık’ suçlaması ile suç duyurusunda bulundu...

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Güllüzar Çelik tarafından kuruldu. 

Uçarlar Yapı Fly Garden Residence satış ofisi Haberi

Uçarlar Yapı Fly Garden Residence satış ofisi


Fly Garden Residence projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yükseliyor. Fly Garden Residence Beylikdüzü projesi Uçarlar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


Uçarlar Yapı Fly Garden Residence fiyatları öncesinde Fly Garden Residence'ın proje bilgilerinden bahsedelim. Beylikdüzü Fly Garden Residence projesi 2 blok halinde yükseliyor.


Fly Garden Residence Beylikdüzü projesinde 324 adet konut bulunuyor. Uçarlar Fly Garden Residence Beylikdüzü'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı.


Fly Garden Residence Esenyurt projesinde lobi - resepsiyon, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, fitness center gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Uçarlar Fly Garden Residence projesi 9 bin 775 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Fly Garden Residence Beylikdüzü projesi 55 bin metrekare inşaat alanına...