25 / 04 / 2024

Uçarlı Grup adres

Uçarlı Grup adres

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Reysaş GYO 2020 yılı için Vizyon Grup ile anlaştı!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi tescil edildi.

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Mar Grup Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak!

Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk’in sahibi olduğu Mar Grup, Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak.

Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Kübra Uğurlu ve Süleyman Uğurlu imzasıyla kuruldu.

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı!

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Gümüş Panorama fiyatları 254 bin TL'den başlıyor...

Gümüş Panorama'nın yüzde 20'si satıldı!

Uçar Grup imzası taşıyan Gümüş Panorama projesinin yüzde 20’lik kısmı satıldı. Esenyurt'ta inşa edilen projede daire fiyatları 254 bin TL’den başlıyor.

İstanbul'da sahile otopark yapımına protesto!

CHP ve çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, sahillere kazık çakılarak otopark yapılmasını protesto etti. CHP ve sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Küçük Bebek Meydanı'nda toplandı. Çeşitli dövizler taşıyan katılımcılar, sloganlar atarak sahile doğru yürüdü.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Arap Birliği, REMAX'ı boykot listesine aldı!

İsrail'le çalıştığı gerekçesiyle aralarında Avrupa ve ABD'li şirketlerin de bulunduğu bir grup uluslararası şirketi boykot listesine aldı.

Uçarlı Grup adres Haberi

Uçarlı Grup adres

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...