25 / 04 / 2024

üçgen inşaat orhanlı konutları

üçgen inşaat orhanlı konutları

28 dönüm alan üzerinde yükselen Orhanlı Konutları'nda toplam 159 adet daire yer alıyor. Üçgen İnşaat tarafından yapılan Tuzla Orhanlı Konutları'nda yer alan dairelerin tamamı satıldı...

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

İnşaat sektöründeki gençlere 4 önemli kariyer tavsiyesi!

Workindocom Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok, inşaat sektöründe kariyer yapmak isteyen yeni mezun ve öğrencilere önemli tavsiyeler verdi.

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....

Emin Genç İnşaat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Genç İnşaat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Genç tarafından kuruldu.

Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi'ndeki 5 inşaatçı!

Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi, bu sene de başarılı isimleri ağırlıyor. Listede bu sene 5 genç inşaat var. İşte Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi'ndeki 5 inşaatçı...

üçgen inşaat orhanlı konutları Haberi

üçgen inşaat orhanlı konutları

Üçgen İnşaat'a ait Tuzla'daki 28 dönümlük alanda 4 katlı 11 blokta 159 konuttan oluşan Orhanlı Konutları'nda son üç daire de satıldı.


Orhanlı Konutları'nda fitness salonu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, oyun alanları, multi fonksiyonel basketbol ve tenis sahası gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.



FSM köprüsüne 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 4 dakika, Pendik Marina'ya 5 dakika uzaklıkta bulunan Orhan Konutları'nda tüm konutlar satıldı.


0216 304 00 72


http://www.orhanlikonutlari.com



Gülcihan...