19 / 04 / 2024

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.



Şırnak'ın Silopi ilçesine 3 ay sürede inşa edilen yeni stadyum için tüm çalışmalar tamamlandı. Sabah'tan Mehmet Demirhan'ın haberine göre; ilçede ilk kez gece aydınlatmalı stadyum faaliyete geçti. Silopi'de çeşitli spor faaliyetlerine ev sahipliği yapacak olan stadyumun 3 milyon 800 bin liraya mal olduğu açıklandı.

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Stadyuma ayrıca yapılan ek tribünler ile seyirci kapasitesi 2 bine çıktı. Silopi stadyumunda oynayan çocuklar ise, stadyumun yapılmasında dolayı oldukça mutlu olduklarını söylediler. Daha önce çamurlu sahada spor yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen çocuklardan Barış Gezer, artık daha temiz bir sahada spor yapacakları için mutlu olduklarını söyledi. Bir başka çocuk Mehmet Yılmaz ise Silopi'de ilk kez aydınlatmalı stadyum gördüklerini ve artık gecede spor yapabilecek olmasından dolayı sevinçli olduğunu ve stadyumun yapımında emeği gecen herkese çok teşekkürlerini iletti. 

Muş'a 6 bin kişilik stadyum inşa ediliyor!


Geri Dön