23 / 04 / 2024

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.



 

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu burada gerçekleştirdiği konuşmada, gençlere yönelik çalışmalarla yarınların daha aydınlık olacağını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Kasapoğlu, gençlere güvendiklerini dile getirerek "Günümüzdeki gençlerin daha güçlü olduğunu biliyorum, buna inanıyorum. O yüzden sizleri her gördüğümde, sizlerle her buluştuğumuzda ayrı bir heyecan, mutluluk duyuyorum ve yarınlara olan ümidim çok daha güçleniyor. O yüzden sizlerden istirhamım, bu tür imkanları lütfen çok daha güçlü değerlendirin." dedi.

Bakanlığının sunduğu desteklerden faydalanmaları için gençlere çağrıda bulunan Kasapoğlu, fikirlerini pratiğe dökmeleri için proje üretmelerini belirtti.

Proje üretmenin önemine değinen Kasapoğlu, şunları söyledi:

"Biz diyoruz ki gençlerimiz düşünsün, irdelesin, hiçbir şeye körü körüne teslim olmasın. Okuyan, yazan, sorgulayan, üreten bir gençlik olsun. Bu anlamdaki gayretleriniz ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Bugün belediyemizle görüştük. Daha farklı çalışmalarımız olacak. Ayrıca su sporları merkezimiz için çalışma yapacağız. İnşallah orada da yarınların kürekçilerini, su sporu noktasında yetenekli, istekli arkadaşlarımızı orada değerlendireceğiz."

Ziyaret programı kapsamında Atatürk Stadı'ndaki çalışmaları yerinde denetleyen Kasapoğlu, yetkililerden konuyla ilgili bilgiler aldı.

Sahada kaleciye penaltı atışı yapan Kasapoğlu, bu sene TFF 3. Lig'e yükselen Yalovaspor'un teknik heyet ve oyuncularıyla da buluştu.

Tesisteki masa tenisi takımının antrenmanını takip eden Kasapoğlu, kısa bir tenis maçı da yaptı.

Bakan Kasapoğlu ayrıca, Yalova Üniversitesinde hayata geçirilecek "Genç Ofis Projesi" ile ilgili Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon arasında imzalanan protokol törenine katılım gösterdi.

Tören sonrası sahildeki Deprem Anıtı'nı gezen ve su sporları merkezi kurulacak alanı denetleyen Bakan Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Çiftlikköy ilçesine geçen Kasapoğlu, 4 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip 800 kişilik spor salonu, 5 bin kişilik stadyum tribünü ve 4 açık sahanın yapılacağı proje alanını gezerek yetkililerden konuyla ilgili bazı bilgiler aldı.


Geri Dön