26 / 04 / 2024

ucgl başkanı kadir topbaş

ucgl başkanı kadir topbaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, rakipsiz katıldığı Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) Dünya Başkanlığı' na 2016 yılına kadar görev yapmak üzere yeniden seçildi...

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Mevlüt Uysal!

Kadir Topbaş'ın istifasından sonra boşalan İBB başkanlık koltuğuna kimin geleceği merak konusu. AK Parti başkan adayının Mevlüt Uysal olduğunu açıkladı.

İBB'nin yeni başkanı bugün belli oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 22 Eylül'de görevi bırakmasının ardından yeni belediye başkanı seçimi bugün yapılacak.

İstanbul'un yeni başkanı bugün belli olacak!

22 Eylül'de görevi bırakan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ardında yeni belediye başkanı seçimi bugün gerçekleşecek.

İBB'nin yeni başkanı Mevlüt Uysal mı olacak?

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrasında boşalan koltuğa Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın oturacağı konuşuluyor.

Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş istifası sonrasında başkanlık için adı geçen adaylara ilişkin açıklama yaptı. İşte Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması...

İBB'nin yeni başkanı 28 Eylül'de seçilecek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 28 Eylül'de seçim yapılacağını bildirdi.

İBB Başkanı Kadir Topbaş istifa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş istifa etti. Topbaş, "Özellikle ifade etmek isterim ki hata ile ihanet, birbirine karıştırılmaması gerekir. İhanet edenler asla affedilemez. Asla affetme duygusunu gösteremeyiz"" dedi.

Kadir Topbaş yeniden TBB genel başkanlığına seçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 3 dönemdir yürüttüğü Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) başkanlığına yeniden seçildi.

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları ile Beyaz Köşk’te biraraya geldi, Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsetti...

Kadir Albayrak Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yapılan faaliyetler ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili brifing verildi.

Kadir Albayrak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belirli periyotlarda gerçekleştirdiği daire başkanlıkları ile brifing toplantılarına devam ediyor, Albayrak son olarak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığından brifing aldı...

Başkan Topbaş'tan Bahçelievler'e duble metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler'de Yüzme Havuzu ve spor kompleksinin temel atma töreninde konuştu. Topbaş, Bahçelievler için duble metro müjdesi verdi..

İBB Başkanı Kadir Topbaş Kenya'da!

Birleşmiş Milletler Yerel Yönetimler Danışma Kurulu (UNACLA) Başkanlığı görevini de sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, organizasyonun Kenya’da yapılan toplantılarına katıldı. İşte toplantının gündemi...

ucgl başkanı kadir topbaş Haberi

ucgl başkanı kadir topbaş


Fas'ın Rabat kentinde yapılan Dünya Kongresi'ne 130"a yakın ülkeden 3 binden fazla yerel lider katıldı. Belediye Başkanları ve bölgesel yönetimlerin liderlerinin katıldığı kongrede Dünya Başkanlığı seçimine Kadir Topbaş rakipsiz girdi. Kongreye katılan delegeler Topbaş'a 3 yıl için 2016 yılına kadar UCLG Dünya Başkanlığı'nı sürdürmek için yetki verdi.


Seçimin ardından açıklama yapan Başkan Topbaş, "Türkiye'yi her alanda zirvede tutma anlayışı ile Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) Dünya Başkanlığı görevini 3 yıldır sürdürüyordum. 2010 yılında Meksika'da yapılan bir önceki Dünya Konseyi'nde çekişmeli bir seçim süreci sonucunda başkanlığa seçilmiştim... Şimdi Fas'ın Rabat kentinde yapılan seçimli kongrede delegelerin tam desteği ile rakipsiz olarak Dünya Başkanlığı'nı sürdürme noktasında yetki aldım. Dünya Belediyeler Birliği olarak nitelendirebileceğimiz bu önemli teşkilatın başkanlığına 3 yıl için yeniden seçilmiş...