24 / 04 / 2024

uçhisar kaya oteli ihalesi

uçhisar kaya oteli ihalesi

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Nevşehir'de konut yatırımları tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çeşitli programlara katılım sağlamak amacıyla Nevşehir'e gelen Bakan Kurum, Uçhisar beldesindeki bir otelin konferans salonunda ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli Mert Uğur Kaya tarafından kuruldu.

Kayalar Urka İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Urka İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kaya tarafından kuruldu.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

CP Ankara Oteli 6 hafta süreyle kapatıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs sebebiyle sahibi olduğu CP Ankara Oteli'nin 23 Mart 2020 tarihinden itibaren 6 hafta kapatılmasına karar verdi...

Kapadokya Lodge Otel değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Uçhisar Mahallesi, Narderesi Mevkii, 122 ada, 2 ve 3 numaralı parsellerdeki Kapadokya Lodge Otel'e ilişkin değerleme raporu yayınladı...

Murat Ünalmış Kapadokya'da restoran açtı! 

Murat Ünalmış Kapadokya’da Dream Spot adlı bir mekan açtı. Uçhisar Kalesi’nden Göreme, Kızıl Vadi ve Avanos’a kadar geniş bir panoramaya sahip olan mekanın açılışı önceki gün görkemli bir törenle yapıldı.

İş GYO Kapadokya Lodge Otel değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Uçhisar Mahallesi'nde yer alan Kapadokya Lodge Otel'in değerleme raporunu yayınladı. 

uçhisar kaya oteli ihalesi Haberi

uçhisar kaya oteli ihalesi


Uçhisar Belediye Başkanlığından:


1 - İHALE KONUSU OLAN İŞİN NİTELİĞİ, YERİ VE MİKTARI: Mülkiyeti Belediyemize ait Nevşehir İli, Merkez, Uçhisar Kasabası, Aşağı Mahalle mevkiinde kain ve tapunun 2 - 8 pafta 792-793 parsel ve 8 pafta 8612 parselde kayıtlı üç taşınmaz üzerinde kurulu 1 adet Otel (Uçhisar Kaya Oteli) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a Maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü İle 9 (Dokuz) yıl süreyle Kiraya verilecektir.

2 - ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN VE HANGİ ŞARTLARLA ALINACAĞI: İhale Şartnamesi ve ekleri Uçhisar Belediye Başkanlığı Hizmet Binası aşağı Mahalle değirmen sokak No: 1 UÇHİSAR/NEVŞEHİR adresinde görülebilir ve 100 TL (Yüz Türk Lirası) ücret karşılığı satın alınabilir.

3 - İHALENİN NEREDE, HANGİ TARİH VE SAATTE VE HANGİ USULLE YAPILACAĞI:

İhalenin yapılacağı yer Uçhisar Belediye Başkanlığı...