29 / 03 / 2024

üçüncü havalimanı açılışı

üçüncü havalimanı açılışı

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, inşaat çalışmaları yüzde 73 oranında tamamlanan 3. Havalimanı için Türk milletinin gururu olacak dedi ve THY'nin 3. Havalimanı'na 29 Ekim 2018'de taşınacağını dile getirdi.

3. Havalimanı büyüledi!

Uluslararası Havalimanları Konseyi Genel Direktörü Angela Gittens geçen hafta Türkiye’deydi. Gazete Habertürk yazarı Güntay Şimşek de kendisiyle röportaj gerçekleştirdi.

Üçüncü Havalimanı'nın terminal inşaatı başladı!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Florya'daki DHMİ Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Yıldırım, 3.Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

3. havalimanının açılış tarihi öne çekilebilir!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran 2014’te Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonuna kadar açılacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı'nın yıl sonuna kadar açılacağını dile getirdi. 

Berlin Havalimanı 31 Ekim'de açılıyor!

Yılan hikayesine dönen Berlin Havalimanı (BER) 31 Ekim tarihinde  nihayet açılıyor. Açılışı 6 kez ertelenen BER için tören de yapılmıyor.

üçüncü havalimanı açılışı Haberi

üçüncü havalimanı açılışı

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, İstanbul'da yapımı devam eden üçüncü havalimanına taşınma sürecine ilişkin "29 Ekim 2018'de THY yeni evinde olacak." şeklinde açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 2016'da büyük zorlukları geride bıraktıklarını, çok farklı ve anlamlı 2017'nin ise arkasından geldiğini aktardı.


Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Zorlukları aşmak için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Aycı, "Bu anlamda 2018'in bugün buradan bakıldığında aydınlık gözükmesi, bizim 2018'in, 2019'un, 2020'nin hatta inşallah 2018'in 29 Ekimi'nde açacağımız dünyanın en büyük havalimanlarından biri ve Türk milletinin gururu olacak, Türk sivil havacılığının gururu olacak bir eserin, çok kısa sürede inşallah kavuşmasını yaşayacağız. 29 Ekim 2018'de THY yeni evinde olacak. Daha ilk günden, ilk...