19 / 04 / 2024

üçüncü havalimanına fuar mı yapılacak

üçüncü havalimanına fuar mı yapılacak

İTO, yeni havalimanının yakınlarında dev bir fuar alanı kurmak için harekete geçti. Başkan Çağlar, “İGA ile görüşüyoruz. Fuar 500 bin metrekareden büyük olacak” dedi.

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

Yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı!

İstanbul yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı. İç hat bileti 59 liraya satılan 3. havalimanına sadece tek hat belediye otobüsü olduğu için geriye 2 seçenek kalıyor. Şehir merkezinden özel otomobille yaklaşık 33 liraya gidiliyor ancak otopark ücreti şimdilik belli değil. Taksi ise 190 lira

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma işlemleri başladı!

İstanbul Yeni Havalimanı'na büyük göç başlıyor. TEKNOFEST'te kullanılacak yer hizmetleri ekipmanları tırlara yüklendi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na biletler internetten alınabilecek!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım rotası belirlendi. 18 hat üzerinden seyahat edecek yolcuların biletleri internet üzerinden alınabilecek.

İstanbul Yeni Havalimanı’na nasıl gidilecek?

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı’na kolay ulaşım sağlanması için birçok otobüs sefer yapacak. Kentin 18 bölgesinden yapılacak bagajlı otobüs seferlerinin ücretleri belli oldu. 

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel olacak!

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel haline getirilecek. Dünyanın en büyük göçü için National Geographic ile görüşmelere başlandı.

Almanlar Üçüncü Havalimanı'nı kıskanıyor!

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar...

Yeni havalimanına taşınma nasıl olacak?

Sabah gazetesi yazarı Şeref Oğuz, bugünkü yazısında Türk Hava Yolları'nın yeni havalimanına taşınmasını kaleme aldı.

üçüncü havalimanına fuar mı yapılacak Haberi

üçüncü havalimanına fuar mı yapılacak

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul'un yeni havalimanı birçok yeni yatırımı da beraberinde getirdi. İstanbul Ticaret Odası (İTO), 76 milyon metrekarelik alana kurulacak olan havalimanının yanına dev bir fuar alanı kurmak için kolları sıvadı.


500 BİN METREKARE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile temasa geçen oda, 500 bin metrekarenin üzerinde bir fuar inşa etmeyi planlıyor. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Bu yatırımı yapmak için yeni havalimanı projesini hayata geçiren İGA ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşüyoruz. Ama tüm bunlar biraz zaman alacak" diye konuştu. Yeni havalimanının yaratacağı potansiyeli kullanmak için yapılacak fuar merkeziyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de bir projesi olduğunu söyleyen Çağlar, "Yatırım alanında gerekli tüm sosyal tesislerin bulunmasında fayda var" dedi.


'KÂR AMACI GÜTMÜYORUZ'

Çağlar, yeni projenin Dünya Ticaret Merkezi'ndeki fuar yatırımının değerini düşürmeyeceğini...