26 / 04 / 2024

ucuz köpük beton

ucuz köpük beton

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde köpük beton üretiminde seramik atıkları kullanarak, daha hafif ve ucuz maliyetli köpük beton geliştirildi.

İngiltere resmen Eyüp'ten daha ucuz: Eyüp'te yeni evler 9-15 milyona satılırken, İngiltere'de 4.5 milyon TL'ye satılıyor

Konut almak isteyenlerin yurt dışına yöneldiği son günlerde sık sık gündem oluyor. İstanbul'un Eyüp ilçesi ile İngiltere'de konut fiyatları karşılaştırıldı. Aradaki uçurum dikkatleri çekti. İşte o rakamlar...

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Piyasanın en ucuz küçük ev aletleri A101’de! A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta dopdolu kataloğuyla karşımızda. 20 Ekim’den itibaren yayınladığı katalogda yok yok.. Piyasanın en uygun fiyatlı kaliteli küçük ev aletleri A101 markete geliyor. Küçük ev aletleri A101’de kaç TL? İşte A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpüne Ağustos ayının başında dev bir zam uygulanınca vatandaşlar büyük bir tepki gösterdi. Bunun üzerine bütün markalar mutfak tüpüne indirim yaptı! Peki, En ucuz büyük tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü kaç TL? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

En ucuz kırtasiye ürünleri burada! Okullar açılmadan mutlaka uğrayın… A101 8 Eylül fiyat listesi..

A101 marketler her hafta yeni ürünlerin yer aldığı aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınlarken bu hafta da kırtasiye ürünlerine özel bir katalog yayınladı.

Ev tüpünde fiyatlar nasıl? Enerji fiyatlarındaki artış, tüpü etkiledi mi? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Eylül ayının ilk günü fiyatıyla merak uyandıran mutfak tüpünde son durum nasıl? Vatandaşlar tüp fiyatlarını merakla takip ediyor. En ucuz tüp hangi markada? 12 Kg’lık ev tüpü ne kadar? İşte, Aygaz, İpragaz, Mogaz 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

A101'e ucuz kırtasiye ürünleri geliyor! A101 Aktüel ürünler 1 Eylül kataloğu açıklandı! 1 Eylül 2022 A101 fiyat listesi

A101'in 1 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Yayımlanan katalogda kırtaiye ürünleri dikkat çekti. Peki, A101'e bu hafta hangi kırtasiye malzemeleri gelecek, fiyatları kaç TL olacak? İşte 1 Eylül 2022 A101 fiyat listesi...

ŞOK Marketten okul alışverişine özel aktüel katalog! Ucuz kırtasiye fırsatı! Hemen 30 Ağustos 2022 fiyat listesine bakın

ŞOK Market'in 17 Ağustos 20 Eylül tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi yayımlandı. Peki, bu hafta ŞOK Markette hangi okul ürünleri ne kadara satılacak? İşte 30 Ağustos 2022 ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi.

Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Büyük tüpe zam mı yapıldı? Aygaz, İpragaz, Mogaz 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne ayın ilk günü inanılmaz bir zam uygulandı. Zammın ardından vatandaşlar mutfak tüpü fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, En ucuz büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü fiyatları kaç TL? 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam mı geldi? Tüp fiyatları düştü mü, yükseldi mi? Aygaz, İpragaz, Mogaz 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne geçtiğimiz geçtiğimiz günlerde zam yapıldı. Zam sonrası pek çok vatandaş mutfak tüpü fiyatlarına yeniden bir zam uygulanıp, uygulanmadığını araştırıyor. Peki, En ucuz tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da büyük tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi.

İnşaat sektörü zam haberleri ile yıkıma uğradı! Çimento ve beton fiyatlarında rekor artış!

İnşaat sektörünün en önemli alt kolu olan çimento ve beton fiyatlarında görülmemiş rekor seviyeler görülüyor. Geçen hafta çimentoya gelen zamlar Bakanlık Kararı ile askıya alınıp inceleme başlatılmıştı. Peki bugün çimento fiyatları ne oldu? Çimentoya zam geldi mi?

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

ucuz köpük beton Haberi

ucuz köpük beton

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Nazım Kunduracı, köpük beton üretiminde seramik atıkları kullanarak, daha hafif ve ucuz maliyetli köpük beton ürettiklerini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kunduracı ve lisans öğrencisi Sinan Yılmaz, "Köpük Beton Üretiminde Seramik Atıklarının Kullanılması" isimli çalışmayla seramik atık malzemelerden elde edilecek köpük betonların etkisi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Kunduracı, yaptığı açıklamada, bu çalışmayla seramik atık malzemeleri geri dönüştürmeyi ve köpük betonları hafifletip maliyetleri düşürmeyi planladıklarını kaydetti. 

Piyasadaki referans numunelerle karşılaştırıldığında yüzde 10 civarında daha hafif ürün elde ettiklerini kaydeden Kunduracı, "Bunun yanı sıra maliyet olarak incelediğimizde de yüzde 10 daha ucuz ürünler elde ettiğimizi söyleyebiliriz." açıklamasında bulundu.

Ürünlerinin piyasadaki ticari ürünlerle birebir aynı mukavemete sahip olduğunu belirten...