26 / 04 / 2024

ucuza lüks yazlık

ucuza lüks yazlık

Tek Borsa dergisi araştırdı! Bodrum, Fethiye, Marmaris, Kuşadası, Çeşme, Alanya ve Didim gibi gözde tatil bölgelerinde yazlıklar kelepir fiyata satılıyor. 50 bin YTL'den başlayan fiyatlardan konut almak mümkün...

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

TBMM'nin 377 milyona kiraladığı lüks araçlara büyük tepki! Yerli ve milli hassasiyeti bir tek vatandaşa mı var?

TBMM, 57’si lüks otomobil olmak üzere  toplam 113 araç kiraladığı ortaya çıktı. Bu araçlar için 376 milyon 710 bin 588 bin lira verileceğini duyan vatandaşlardan ise büyük tepki geldi. İşte ayrıntılar... 

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Sur Yapı Antalya’da 4.500 TL kiradan daha ucuza taksitle yazlık! 

Sur Yapı Antalya'daki projesinde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Sur Yapı Antalya’da 4.500 lira kiradan daha ucuza taksitle yazlık satılıyor. 

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Kendi evini yapana devlet destek çıkıyor! 300 bin TL karşılıksız kredi desteği için ne yapılmalı?

Devlet destekleri açıklanmaya devam ediyor. Bir destek haberi de kendi evine yapacak olan vatandaşlar için geldi. Kendi evini yapacak vatandaşlara devlet düşük faiz imkanıyla kredi verecek. Krediler 300.000 TL’ye kadar karşılıksız olarak verilecek. İşte tüm detaylar…

ucuza lüks yazlık Haberi

ucuza lüks yazlık

Bu günlerde, Ege ve Akdeniz'in en popüler tatil beldelerinde hangi emlakçıyla konuşsanız hepsi aynı şeyi söylüyor: "Piyasa durgun", "Yaprak dahi kıpırdamıyor"... Üç-dört yıl öncesine kadar emlak piyasasının en şaaşalı günlerini yaşadığı Bodrum, Marmaris, Didim, Çeşme, Alanya, Kuşadası ve Marmaris gibi tatil beldelerinde o günlerden eser yok. Özellikle yabancıların ilgisinin tavan yapmasının ardından gerçekleşen emlak patlaması, şimdilerde yerini büyük bir durgunluğa bırakmış durumda. İnşaat firmaların elinde satılmayı bekleyen onbinlerce konut var. Buna karşılık talep ise yok denecek kadar az. Bir yandan da birbiri ardına konut projeleri yükseliyor.

Yaşanan durgunlukta, konut kredisi faiz oranlarının hala yüksek seviyelerde olması, mortgage'ın tam olarak oturamaması gibi genel problemlerin yanı sıra, art arda yapılan seçimler, K.Irak'a operasyon ve riskli mortgage kredilerinden kaynaklanan kriz...