23 / 04 / 2024

UCZ market kime ait

UCZ market kime ait

1 Milyon TL 'lik sermaye ile kurulan UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi kimin? UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi ne zaman kuruldu? UCZ'nin sahibi kim? İşte yanıtı...

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

Yıldız Holding, UCZ Mağazacılık'ı devralmak için başvuru yaptı!

Rekabet Kuruluna, UCZ Mağazacılık AŞ'nin bir kısım hisselerinin Yıldız Holding tarafından devralınmasına ilişkin başvuru yapıldı.

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Burhaniye'ye yeni zincirini ekledi!

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik, marketler zincirine bir yenisini de Burhaniye’de ekledi. Hanif Pehlivanoğlu, “Bizim diğer kardeşlerimizin mağazalarından en önemli farkımız, et ürünlerimizde. Çünkü Pehlivanoğlu et üretim çiftliği bizde” dedi.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İTO, Arabian Travel Market'te İstanbul'u tanıtıyor!

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te “There is only one İstanbul (Bir tane İstanbul var)” sloganıyla tanıtım başlattı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Her 5 yabancı misafirden biri Ortadoğu ülkelerinden geldi” dedi

Highpoint Market Mobilya Fuarı'na milli katılım!

Amerika Birleşik Devletleri mobilya sektörünün buluşma noktası Highpoint Market’te Türkiye rüzgarı esiyor. 20 Nisan’da son bulacak Highpoint Market Mobilya Fuarı’nın Bahar dönemine, İstanbul İhracatçı Birlikleri ile milli katılım düzenlendi.

Montea Yapı Market ikinci şubesini Varsak'ta hizmete açtı!

Kıvrak Yapı A.Ş'nin kuruluşu olan Montea Yapı Market, Aspendos Bulvarı'ndaki merkez mağazasından sonra ikinci halkayı Varsak'ta hizmete açtı. Hedef ise dünya markası olmak.

Kahraman Yapı Market Irak'ta şube açtı!

İhtisas yapı market alanında şubeleşmeye devam edeceklerini ifade eden Kahraman Yapı Market Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kahraman, ilk şubelerini Irak’ın Erbil şehrinde açtıklarını söyledi.

Özak Hayat Tepe ve Metre Groos Market'in 2015 değerlemesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi'nde yer alan Hayat Tepe Konut Projesi (ÖZAK GYO A.Ş. Hissesi) ve Metro Gross Market'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Esenyurt Eskule Uyum Market icradan 6.1 milyon TL'ye satılıyor!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Esenyurt'ta Eskule AVM'nin içinde bulunan Uyum Market'i satışa çıkardı. Söz konusu marketin toplam bedeli 6 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi, Kazım Balkaya ve Hurşit Yalçın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gülten Sokak'ta kuruldu.

Devredilen evlerden kime pay düşer?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu Devredilen evlerden kime pay düşer? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı....

Kentsel dönüşüm kredisi kime ödenir?

Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde riskli binasını yıktıran kimselere birtakım finansal destek veriliyor. Bu destekler arasında yer alan kentsel dönüşüm kredisi kime ödenir?

UCZ market kime ait Haberi

UCZ market kime ait

UCZ'nin sahibi kim?

UCZ MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, 10 Nisan 2012 tarihinde kuruldu. UCZ market Ciner grubuna ait bir marketler zinciridir.


UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi, 1 Milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.


UCZ Mağazacılık Ticaret A.Ş. Kurucuları..

Mehmet Fatih Saraç – Yönetim Kurulu Başkanı

Nedim Şener – Başkan Yardımcısı (CİNER Grubu yöneticisi)

Doğan Pence – Yönetim Kurulu Üyesi (CİNER Grubu Yön.)

Orhan Yüksel – Yönetim Kurulu Üyesi (CİNER Grubu Yön.)


UCZ market firma bilgileri..

Ucz Marketler zinciri

Küçükbakkalköy Mahallesi. Vedat Günyol Cad. Demir Sokak

No 1/A Kat 8 Ataşehir – İstanbul

Tel : 0216-315-50-64

E-mail: [email protected]



Mehmet Fatih Saraç...