29 / 03 / 2024

Udai Hassan Khamıs Taeı

Udai Hassan Khamıs Taeı

ICC İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aslan, Udai Hassan Khamıs Taeı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bwo İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Bwo İnşaat Yatırım Limited Şirketi Sarıyer'de Alperen Khamıs tarafından kuruldu.

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Alhadad tarafından kuruldu.

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Ig Enerji Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ig Enerji Yatırım Limited Şirketi Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Ali S. Elkhatroushi ve Mahmud Ali S Elkhatroushi ortaklığında kuruldu.

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elsayed Abdelatı Khamıs, Ashraf Elsayed S.M.Elfeky, Hazem Elsayed    Abdelatı Khamıs ve Marwa Amın Shaban Husseın tarafından kuruldu. 

Al Innab Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Innab Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed R.A Khamıs tarafından kuruldu.

Avalon Group Altyapı Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Group Altyapı Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Khamıs Gaber Khamıs tarafından kuruldu. 

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün M. F. Hassanın İbrahim ve S. M. Salah İbrahim imzasıyla kuruldu.

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hanan Khamıs ve Mohamad Yaman Obeıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Tekiner Caddesi'nde kuruldu.

ICC İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ICC İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aslan, Udai Hassan Khamıs Taeı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yabancıya mülk sınırına Erdoğan karşı çıktı

Yabancı şirketlerin Türkiye'den mülk edinmesiyle ilgili sınırlama talepleri Erdoğan'dan döndü.

Isı yalıtımıyla soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf

Elektriğe yapılacak zammı hatırlatan Durmuş Topçu, ısı yalıtımı ile soğutma giderinde yüzde 50 düşüş sağlanabileceğini söyledi.

TOKİ'den Süryanilere geri dönüş konutu

Avrupa ve ABD'ye göç eden Süryanilerin yurda dönüşünü sağlamak için konut projesi planlandı.

Udai Hassan Khamıs Taeı Haberi

Udai Hassan Khamıs Taeı
ICC İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aslan, Udai Hassan Khamıs Taeı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


ICC İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Şirketin başlıca amaç ve faaliyet konusu şunlardır. 1)Her türlü inşaat ve taahhüt işlerine girmek ihalelere katılmak ve taahhüt ve ihalelerle taşeronlara devretmek:konut,işyeri,ticarethane inşaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Yurt içinde ve Yurt dışında toplu veya münferit konut,işyeri,fabrika,otel,motel turistik tesisler,su ve kanalizasyon tesisleri,karayolları, demiryolları, köprüler, hava meydanları, istasyonlar, limanlar, barajlar ve benzeri her türlü yapılar inşa etmek, ettirmek, yeraltı ve yerüstü her türlü...