29 / 03 / 2024

UEFA Avrupa Final maçı

UEFA Avrupa Final maçı

Chelsea ve Arsenal takımlarının mücadele edeceği UEFA Avrupa Final maçı, bu akşam, Tekfen İnşaat tarafından yapılan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

İstanbullulara Müjde: UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Günlerinde Ulaşım Ücretsiz!

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, UEFA Şampiyonlar Ligi Final Mücadelesi kapsamında 9-11 Haziran tarihleri arasında toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanabilecek. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Tekfen ve SOCAR’dan stratejik ortaklık!

Tekfen İnşaat tarafından inşa edilen Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan Chelsea Arsenal UEFA Avrupa Ligi final maçı, yeni bir işbirliğine vesile oldu...

UEFA Avrupa Final maçı Tekfen'in yaptığı statta oynanacak!

Chelsea ve Arsenal takımlarının mücadele edeceği UEFA Avrupa Final maçı, bu akşam, Tekfen İnşaat tarafından yapılan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Nepstadion Stadyumu yeniden inşa ediliyor!

UEFA Avrupa 2020 için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Zor, farklı tasarımıyla yeniden inşa edilen Népstadion Stadyumu Doka’nın mühendislik bilgisi ile ilerliyor..

2024 Avrupa Şampiyonası'na aday statlar!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) ev sahipliği için adaylık başvurusu resmi teklif dosyasını, UEFA'ya sunacak. 

Osmanlı Stadı özgün mimari yapısıyla dikkat çekiyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalarak tarihinde bir ilki gerçekleştiren Osmanlıspor'un iç saha maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı, özgün mimari yapısıyla dikkati çekiyor.

İşte Braga'nın ilginç stadı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'da Fenerbahçe'nin rakibi Braga oldu. Braga, ismi Estádio Municipal de Braga lakabı ise 'Maden Ocağı' olan bu ilginç stadı ile dikkatleri çekiyor.

Vodafone Arena'nın açılışını Barcelona'yla yapmak istiyoruz!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: "İnşallah bu sene UEFA Avrupa Ligi'nde iyi gideriz ve finali değil de yarı finali burada oynarız diye umut ediyorum" dedi.

Adnan Polat: Gayrimenkul Yatırım A.Ş’yi kuracağız!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanşında Ukrayna’nın Karpaty takımıyla yapacağı maç için Lviv’e geldi

Avrupa Konutları Atakent 2'de 217 bin 500 TL! Temmuz teslim!

Avrupa Konutları, Atakent 2 projesini, ilan edilmiş teslim tarihi olan 2011 Mart'ından 8 ay önce, 2010 Temmuz ayında teslim etmeye hazırlanıyor...

Avrupa Konutları TEM 720 milyon TL ciro ile tamamlandı!

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları TEM'de hız ve hasılat rekoru kırdıklarını  söylüyor

Avrupa Konutları Atakent-2 10 ayda yüzde 60 kazandırdı

Süleyman Çetinsaya, "Avrupa Konutları Atakent-2'de, son 230 daireyi satıyoruz. 10 ay önce alanlar yüzde 60 kazançlı çıktı" dedi

UEFA Avrupa Final maçı Haberi

UEFA Avrupa Final maçı

Tekfen Holding'den yapılan açıklama kapsamında bu akşam dünyanın gözü, Bakü Olimpiyat Stadı'nda olacak. Chelsea ve Arsenal’i karşı karşıya getirecek UEFA Avrupa Final maçı, yapımı Tekfen İnşaat tarafından 24 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan Bakü Olimpiyat Stadı’nda bu akşam oynanacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakü'nün iki önemli tarihi sembolünden esinlenip tasarlanan stadın 68 bin kişilik bir seyirci kapasitesi olacak. Toplam 617 bin metrekare alanda inşa edilen stat, 204 bin metrekarelik kapalı alana sahip.

Proje, 21 milyon kişi-saat gibi yüksek bir kazasızlık başarısıyla tamamlandı. Pikte 6 bin 800, toplamda 22 bin kişinin çalıştığı Bakü Olimpiyat Stadı’nın tasarımında ise Bakü'nün iki önemli tarihi sembolü, Kız Kulesi ve Sheiki Khan Sarayı'ndan esinlenildi. Kız Kulesi’nin silindirik formu ile Sheiki Khan Sarayı’nın vitraylarındaki...