25 / 04 / 2024

Uğur Soğutma iletişim

Uğur Soğutma iletişim

137 Ülkeye yaptığı ihracatla makine dalında “ İhracat Birinciliği ” sahibi Uğur Soğutma, Türk markası kimliği ile yurt dışında katıldığı fuarlarda çok yoğun ilgi görüyor...

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Uğur derin dondurucularda şimdi al sonra öde kampanyası! Uğur Soğutma 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda 3,355 TL’den başlayan özel fiyatlara ek şimdi al sonra öde kampanyası var. Yapacağınız Uğur derin dondurucu alışverişlerinizde ödemeyi 1 ay sonrasında yapmaya başlayabilirsiniz.

Rekabet Kurulu'ndan 7 dev şirkete soruşturma 

Rekabet Kurulu, Çetinler, Uğur Soğutma, Electrolux, Miele, Korkmaz Mutfak, Gençler ve Punto hakkında soruşturma kararı aldığını duyurdu. 

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin lokomotif kenti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Soğanlık AND Kartal Rezidans iletişim!

Soğanlık AND Kartal Rezidans iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılı Ocak ayında satışa sunulması planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Uğur Soğutma iletişim Haberi

Uğur Soğutma iletişim

60. yılında 5 kıtada, toplam 137 ülkede çevreye zarar vermeyen ve enerji tasarrufu sağlayan A++ derin dondurucuları ile Şubat ayında 3 ayrı uluslararası fuarda yer alan Uğur Derin Dondurucu, fuarlarda yoğun ilgi ile karşılandı.


Uğur Soğutma  katılımcı olarak yer aldığı Moskova ProdExpo ve Düseldorf Euroshop fuarlarından sonra Dubai Gulfood fuarında da yenilikçi ve çevreci ürünlerinin yanı sıra ergonomik tasarımlarıyla da büyük ilgi topladı.


09 – 13 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşen, Moskova’da 20 yılı aşkın süredir organize edilen ProdExpo fuarında Uğur Derin Dondurucu’nun yeni bodrum dolapları sadece Rusya değil, dünyanın dört bir tarafından fuarı ziyaret eden sektör firmaları tarafından çok beğenildi. 


Dubai’de Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Arap Yarımadası’ndaki ülkeler ile Afrika’nın tüm ülkelerindeki gıda, meşrubat ve bunun yan sanayilerini de kapsayan tüm...