26 / 04 / 2024

Uğursan Teknoloji iletişim

Uğursan Teknoloji iletişim

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Iqrn Teknoloji İletişim Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Iqrn Teknoloji İletişim Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gündüzpolat ve Mehmet Onur Tayşu ortaklığında kuruldu.

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Ahmad Fadlallah tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim 2017 tarihinde kuruldu.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Ortadoğu Resim İstanbul iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 233 bin 200 TL'den başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ortadoğu Resim İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

Yonca Life Evleri iletişim bilgileri!

Yonca Life Evleri toplam 7 bin 950 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 120 adet daire bulunduğu projede 4 bin 150 metrekare yeşil alan yer alıyor. Yonca Life Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim!

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen projede daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak.

Bursa Kestel Zorlupark Evleri iletişim bilgileri!

128 daireden meydana gelen Bursa Kestel Zorlupark Evleri akıllı sistemle donatılıyor. Akıllı daire sisteminin bulunduğu projede satışlar devam ediyor. Bursa Kestel Zorlupark Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trabzon 1461 iletişim bilgileri!

Trabzon 1461 Evleri Baysal İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki 1. etabın 3 bloğu 2016 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projenin 1.etabında toplam 290 adet daire yer alıyor. Trabzon 1461 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bahar Evleri Konya iletişim bilgileri!

Bahar Evleri Konya Beğen İnşaat tarafından hayata geçirildi. Toplam 334 adet dairenin bulunduğu proje 4 etaptan oluşuyor. Projedeki daireler fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Bahar Evleri Konya iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bursa Nilfea Özlüce projesi iletişim bilgileri!

Bursa Nilfea Özlüce projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Toplam 102 dairenin bulunduğu projede daireler 329 bin TL' den başlıyor. Bursa Nilfea Özlüce projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Uğursan Teknoloji iletişim Haberi

Uğursan Teknoloji iletişim

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi konusu: 

TELEKOMÜNİKASYON a-Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. b-Her çeşit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, mamul, bakım ve onarımını, ithalatını, ihracatını ve iç ticaretini, pazarlamasını, bayiliğini, distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapmak YAZILIM 1- Şirket her türlü bilgisayar yazılımlarının üretimi ile sunum, animasyon, simülasyon gibi çoklu ortam ürünlerinin hazırlanması, alım satımını ve pazarlamasını yapabilir, 2- Şirket her türlü ve her marka bilgisayar, bilgisayar yan donanımı, tüketim malzemeleri ve...